Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní a napínavá soutěž z domácí produkce, což se tak často nevidí. Úkoly bohužel bývají svou složitostí velice rozdílné, takže pokud někdo chytí zrovna nějakou nešťastně náročnou úlohu, má smůlu. Každopádně jde o jeden z velmi mála světlých záblesků televizní zábavy od dob Kufru. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda vyráží s televizním štábem do terénu za rodinou Prasátkovic do Hovadic nad Jevišovkou. U branky ho vítá pes a za ním už jde táta Bonifác, který natáčecí štáb protáhne do domu, kde na pohovce sedí jeho sexy manželka, 36 letá Monika, sličná 19 letá dcera Lucie a pubertální syn Jarmil. Moderátor Svoboda usedá a povídá: " Prasátkovi, jsem rád, že vás konečně poznávám osobně. A abychom se vzájemně nezdržovali, tak mám pro vás hned úkol." "Dneska to bude felace mého mohutného pyje v limitu 30 vteřin až do vyvrcholení. Tak, která z vás si na to troufá?" "Jo, a mám tady sebou bývalou pornohvězdu, která vám předvede, jak se to má správně dělat. Však na to máte týden, aby to ve studiu klaplo a ceny byly vaše". "Moc se do toho neženete, tak úkol zadám Lucce." "Moniko, ty si to můžeš na mě vyzkoušet nanečisto. A když říkám na nečisto, tak myslím kurva na nečisto. Je to měsíc, co můj pyj naposledy přišel do kontaktu s vodou." Týden uběhl jako voda a Prasátkovic rodina dorazila do tv studia. Lucka, pohledná prsatá blondýnka, a maminka Monika, taktéž pohledná prsatá blondýnka, které vypadají spíše jako dvě sestry, než máma s dcerou, jsou připravené vyhrát a rty špulí už od svého domu. Svobodovy kalhoty jdou dolů a obě sají v limitu 30 vteřin, jak smyslů zbavené. Poslední tempo. Svoboda stříká a Prasátkovic rodina si za povedenou stereo-kuřbu po právu domů odváží jeep, tryskáč, jachtu, stavebnici Lego a Dobrou vodu na sto let zdarma, i v případě jaderného výbuchu. Taková tedy byla soutěž pro celou rodinu, která zanikla. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

gizi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je tuším jediný zábavný pořad, na který se v televizi dívám a myslím si, že je asi taky jeden z mála, který se dá sledovat. Baví mě především pro tu radost, když se podaří úkol splnit. A ty úkoly jsou často velmi zajímavé a nápadité. Vůbec nechápu, proč je pořad tak nízko hodnocený a proč je spojován s nějakou komunistickou minulostí (jsem taky pamětník). Poctivých 80%. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři rodiny, tři rozdílné náročné úkoly, jeden týden (nebo kolik) na jejich splnění a natočení reportáže o tom, jak příprava ke zdolání cíle probíhala. Kvalita pořadu hodně závisela na atraktivitě konkrétních úkolů a pochopitelně taky na tom, jak sympatická/nesympatická rodina je měla plnit. Podle toho si divák drtil palce, aby soutěžící uspěli a odvezli si výhru dle vlastního výběru, případně aby vyhořeli jak stoh slámy po návštěvě promrzlého bezdomovce. Občas vtipné a zábavné, občas nuda k uzívání, celkově lepší průměr, který sráželo do kolen hystericky fandící publikum, zřejmě složené z podplacených příbuzných, a bukvicovitě nezáživný moderátorský projev Petra Svobody. Velmi přemýšlím o dvou puntících za mizerné provedení v režii ČT, ovšem vzhledem ke snaze soutěžících přivřu oči, uši, jedním prstem si ucpu nos, druhým ten dýchací otvor pod dolními zády a udělím 51%. ()

Kindernay 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct proč, ale tehle pořad se mě nikdy nelíbil..asi z části i kvůli moderátorovi, který mě prostě nikdy nebyl sympatickej, ale i celkově se mě to nelíbilo..mám pocit, že jednou říkal ředitel Novy(už nevím,jestli ještě Železný nebo Dvořák), že zrovna tento pořad by na Nově dokázali udělat mnohem líp , a s tím plně souhlasím, myslím si, že tenhle formát by se dal udělat mnohem líp. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno