Reklama

Reklama

Kufr

(pořad)
Soutěžní
Československo, 1992, 35 min

Scénář:

Aleš Ulm

Účinkují:

Pavel Zedníček, Aleš Ulm, Jiří Sovák, Stella Zázvorková, Jan Skopeček, Lubomír Lipský st., Heidi Janků, Sabina Laurinová, Taťjana Medvecká, Ivo Pešák (více)

Tento zábavný soutěžní pořad se za léta svého vysílání stal oblíbenou stálicí televizní obrazovky. Pět soutěžících se utká v několika disciplínách. Nebude chybět hádání slov nebo pantomimické ztvárnění pořekadel. Soutěžícím bude pomáhat a napovídat pět slavných osobností. (Česká televize)

Recenze (145)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Živelnost a sympatické humpoláctví Pavla Zedníčka a skutečně originální herní schéma (ten ,,kufrácký" nápad jsme bezpočtukráte realizovali v kruhu přátel při oslavách narozenin, na Silvestra či jiných podobných sešlostech) dala soutěžnímu pořadu Kufr skutečně výsostné postavení a nádech legendy...:-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I tento zábavný pořad byl v naší rodině svého času dost oblíben. Pavla Zedníčka jsme měli rádi a hádání podivných předmětů byla snad nejlepší část celého pořadu. Pantomima závisela na tom, co bylo za slova a kdo byl v jakém díle za hosty. I tak si však myslím, že průměrné tři hvězdy si Kufr bezesporu zaslouží (zasloužil). ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Tento předmět nám poslal pan Bohdan z Vyškova a může to být za a část včelího úlu, za b historická zbraň husitů, nebo za c úplně něco jinýho...". Faktem je, že z odstupem času si člověk říká,co to bylo za kravinu, ale tenkrát v pravěku pořad poměrně originální.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

J. K. Lister 

všechny recenze uživatele

Byl to dobrý název zábavného pořadu, jen já jsem si představoval kufr plný peněz....? Hm. Vystřídala se tam spousta skvělých herců, někteří uměli zahrát brilantní pantomimické kreace, aby soutěžící uhádl správné slovo třeba jako vibrátor, někteří v tom byli na čtíru, neboť se uplatnili v jiných disciplínách jako je např dabing a jiné... No, ne každý herec musí umět všechno. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kufr rovnal se Zedníček, Zedníček se rovnal kufr. Tahle rovnice prostě platila po celá 90. léta a ne náhodou. Sice v podstatě přihlouplý pořad, ve kterém osobnosti s obyčejnými lidmi hádali, co že to dostali do ruky za zvláštní předmět či jiné vylomeniny, ale ve své době prakticky jedinný zábavný soutěžní pořad. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama