Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Ve své době celkem neokoukaný formát, jehož kvalitu, respektive míru zábavy, silně ovlivňovala skladba jednotlivých úkolů pro soutěžící rodiny. Občas sranda, jindy zklamání a někdy i nefalšovaná nuda. „Princ“ Petr Svoboda v roli moderátora ucházející, hystericky uvřeštěné publikum rušivé a domácí videa mapující přípravy téměř vždy zábavná. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Celkem napínavá rodinná soutěž. Ceny v obrovských hodnotách už jsou navezeny do studia, rodinka na ně kouká a pak se pustí do úkolu, kde jedna malilililililičkatá chybička může každou chvíli rozhodnout, že ty věci poputují zpátky do skladů. Líbila se mi i průběžná videa z tréninků. Rodiny si je točily samy a často byla opravdu vynalézavá a vtipná. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři rodiny, tři rozdílné náročné úkoly, jeden týden (nebo kolik) na jejich splnění a natočení reportáže o tom, jak příprava ke zdolání cíle probíhala. Kvalita pořadu hodně závisela na atraktivitě konkrétních úkolů a pochopitelně taky na tom, jak sympatická/nesympatická rodina je měla plnit. Podle toho si divák drtil palce, aby soutěžící uspěli a odvezli si výhru dle vlastního výběru, případně aby vyhořeli jak stoh slámy po návštěvě promrzlého bezdomovce. Občas vtipné a zábavné, občas nuda k uzívání, celkově lepší průměr, který sráželo do kolen hystericky fandící publikum, zřejmě složené z podplacených příbuzných, a bukvicovitě nezáživný moderátorský projev Petra Svobody. Velmi přemýšlím o dvou puntících za mizerné provedení v režii ČT, ovšem vzhledem ke snaze soutěžících přivřu oči, uši, jedním prstem si ucpu nos, druhým ten dýchací otvor pod dolními zády a udělím 51%. ()

Brusíček 

všechny recenze uživatele

Hodina pravdy je zábavný, rodinný pořad o úkolech, na které se má daná rodina připravit. Na to má týden, a potom ve velkém televizním finále předvede před kamerami jak kvalitní příprava byla...ale je tu jeden háček, a to je obtížnost jednotlivých úkolů. Některé jsou hodně těžké a jiné snadné, a to mi přijde dost nefér. 70%. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z méně tradičních televizních soutěží na veřejnoprávní České televizi. Zpočátku mě to zaujalo, bylo to originální a moderování Petra Svobody mi k tomu sedlo. S chutí jsem viděl několik dílů a představoval si, co bych si přál a co bych za to byl ochotný ještě udělat. Pokud se trefila sympatická rodina a měla zdařile vybrané úkoly, dokázala soutěž pobavit. Bohužel se mi celý originální koncept rychle přejedl a na poněkolikáté už to nebylo tak napínavé. Zvlášť s méně sympatickou rodinou, nebo s hloupými úkoly. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama