Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malého městského divadla přijíždí kočovná herecká společnost. Ředitel divadla si rve vlasy nad počínáním svých zaměstnanců, kteří místo práce raději zevlují s láhví v ruce, přestože začátek představení se kvapem blíží. Kulisák Harold pomáhá jedné z dívek s vybalováním kostýmů, ve velké truhle se však kromě oblečení skrývá také had. Ona dotyčná je totiž hadí tanečnice. (dopitak)

(více)

Recenze (7)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nepříliš nápaditá groteska, která se snaží diváka zaujmout pouze přepadáváním lidí přes psí vodítko a také tím, že zde vystupuje had, kterého se všichni bojí. Harold Lloyd se naštěstí zaktrátko "našel" a kvalita jeho filmů strmě stoupala. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Milý Harolde, je mi moc líto, že ti to tak musím napsat, ale jsi jen nepovedená napodobenina Charlieho Chaplina, až moc často se chováš, pohybuješ a tlemíš jako on. Navíc je tvůj herecký výkon strašně nepřesvědčivý, jde hrozně moc vidět jak se snažíš být co nejzábavnější a jak moc přehráváš. Chaplinovi nebo např. Laurelovi a Hardymu jejich postavy se vším co k nim patří věřím, protože to podávají přesvědčivě. Ty to neumíš, jsi moc strojený a hraný, v podstatě se na tebe nedá koukat. Některé nápady jsou fajn, ale na celý film je jich natolik málo, že výše zmíněná negativa ani trochu nezastíní. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky také On u divadla a On krotí hada. Harold je kulisákem v provinčním divadle, kam přijíždí kočovná společnost. Harold se samozřejmě hned zamiluje do hlavní herečky, zažije trable s jejím šéfem Snubem Pollardem a taky pěkně horké chvilky s hadem. Dost anarchická groteska plná drobných honiček, šarvátek a rvaček. Vždycky mě dostane gag s fiktivní chůzí po schodišti, který výborně ovládal také Buster Keaton. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Záver tejto grotesky nám dáva najavo, že otočiť sa za každou kráskou, sa nevypláca. Pred tým si Harold ale užije svoj ,,tradičný´´, fyzicky náročný deň. ()

Bajda 

všechny recenze uživatele

Lloyd se v tomhle filmu ještě pořád hledá. Nebylo to špatné, ale většina gagů je založených na padání a mlácení, takže nic moc originálního. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Zatím nejslabší groteska s Haroldem Lloydem, co jsem dosud viděla. Humor je tu postaven na naschválech, padání a poskakování buřinky. Jediný dobrý nápad je s hadem, ale ten je nedotažený. ()

Reklama

Reklama