Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

To, že někteří Britové jsou dobytek můžu směle potvrdit (coby očitý svědek), i když nechci házet všechny do stejného (odpadkového) pytle, nicméně asi potřebovali točit show o takových, kteří potřebují zamést nejen před vlastním prahem. Některé záběry jsou pro silnější žaludky, hnus. Celkem zbytečný seriál, kterému by stačilo pár dílů, nechápu tu sledovanost v GB. ()

Reklama

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Kaferano 

všechny recenze uživatele

NE. Takhle jsem odpovídala, než jsem poznala tenhle pořad. Po zhlédnutí většiny dílů odpovím ANO. Moje domácnost je křišťálová, voňavá a útulná. Přesto, že mám doma několik druhů pavouků a jedno mraveniště, tak tu nehostím ani vši, ani blechy a potkany. Geometrickou řadu množících mikrobů pečlivě redukuju kachnou a práškem na vany. Je ale pravda, že tento pořad měl vliv na můj přístup k uklízení. Jednak mi zvedl sebevědomí a druhak mě nakopl k nekompromisnímu vyhazování krámů, které nepoužívám. Také jsem použila recept na projasnění dřevěného nábytku. Jako doplnění na toto téma mohu doporučit knihu Zbavte se nepořádku. Má podobný efekt. ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Kim a Aggie se vzájemně docela dobře doplňují, ale prim zkrátka hraje Kim. Tahle matróna na sebe dokáže upoutat pozornost křiklavě růžovým kostýmkem, v němž vypadá jako obří marshmallow, nebo gumovými rukavicemi s bílou kožešinkou. Pohled na ni, jak v takové parádě drhne toaletu, je vážně groteskní. Trapné jsou ale ty rádoby vážnější okamžiky, třeba když Aggie dodá nějaký vzorek zpod mikroskopu. Samozřejmě jde o laciný efekt na kamery. Bakterie se vyskytují v každé domácnosti, a kdyby jejich hrůzostrašný nadbytek měl člověka zabít, tak už to zřejmě udělal. A ten rychlodabing je fakt otravný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama