Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady asi nepochopili, že v tomhle pořadu jde o jistý druh nadsázky - zase tady narážíme na problém mezi českou a britskou mentalitou. Vezměte si třeba ty gumové rukavice s růžovými peříčky, policejní pásku a nápis "Pozor, probíhá úklid!" nebo záběry na zablešená domácí zvířátka doprovázené děsivou hudbou. Ano, na jednu stranu vás znechucuje ten neskutečný svinčík - na stranu druhou ale existuje část lidí, které taková lidská prasátka pobaví. Doporučuju tenhle pořad nebrat tak vážně, zkrátka nevěřím, že by někdo mohl žít v takovém bordelu - ale baví mě na to koukat. ()

andysek88 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě odporné nesympatické staré rašple v hlavní roli. Jedna má delší nehty, než ta druhá. Hlavní nástroj na uklízení jsou gumové rukavice s mega ozdobou, celou z peří a kamínky. Jejich nepřítel 30 let neuklízený bordel, fekálie, bakterie salmonely a dalšího ultra svinstva. To vše vysílané na Prima Love v poledne k obědu. Dobrou chuť. btw. scénka, kde blonďatá tlustá rašple setře prstem z dvou let nemytého hajzlu zaschlé hovno s pubickým ochlupením, ta byla mega.. škoda, že si ten prst neolízla, teprve pak by to dovedla k dokonalosti. ()

Reklama

KeiGe 

všechny recenze uživatele

To by se člověk divil, jací lidé existují. Nechápu, jak někdo může žít v takové špíně a nehorázném bordelu v symbióze s červi a plísněmi. A nejvíc mě vždycky dostane to, když z těch lidí vyleze, že jsou "sběratelé" a rádi si věci ponechávají "sbírají". Ne! To nejsou žádní sběratelé. To jsou líné smradlavé hovada! A někdy i uvažuju, jestli si ty paní s barevnýma a chundelatýma rukavicema pozvou kvůli tomu, že chtějí už konečně žít tak nějak "čistě" nebo jestli chtějí založit novou éru bordelu. ()

Eamby odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická reality-show, kdy ze sebe lidé udělají hovada- jen v tomto případě je ze sebe nemusejí dělat, oni jimi jsou. Přijdou dvě ženy, které Vám uklidí dům a Vy pak v záplavě slz, celkově naměkko, když zjistíte, že se můžete v domě vůbec pohnout. Lidská lenost nezná mezí. Nedávám odpad za celkovou reality-show, dávám odpad za celkovou lenost lidí, díky které se tato reality mohla odehrát. Smutnější je, že se tímto lidé ještě chlubí, než-li by zvedli pr*el z pohovky (slušněji se to napsat ani nedá) ,která je zasypaná harampádím a uklidili. Kam naše společnost spěje? ()

subic 

všechny recenze uživatele

Mě se tenhle pořad líbí, nesleduju ho nijak pravidelně, ale když jde, tak rád kouknu. Viděl jsem, že tyhle 2 dámy zavítaly i do USA a tam teda žijou extrémy, bordel jak u bezďáků pod mostem přímo v bytě i domě. A na druhou stranu tyhle 2 dámy ukazují, co se dá vyčistit jednoduše starými babskými recepty, citronovou šťávou, jedlou sodou atd. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno