Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem hnus fialovej ! Nechápu, co je na této reality tak zajímavého a co na tom má člověk ještě obdivovat. Hm, výmluvy a řeči typu neměl jsem čas, vždyť vy tady člověče shnijete, tolik bakterií, podívejte, neberu na zřetel. Uklízet se musí pravidelně! Protagonisté pořadu (dvě baby ve věku) by nemuseli točit v hemerice, stačilo by zavítat k nám. Kolik podobných případů už jsme v tv viděli a to v daleko horších případech, dokonce celý dům je kolikrát zasypán různými odpadky od různých podivínů, bordel je prostě všude, stačí si jen vybrat vhodné lidi, kteří celou tuto show včetně toho ansámblu zacálují, ještě se blbě zviditelní a úklidová firma je v balíku. Zbytečný pořad, jsem jen zvědav, kdy se udělá něco podobného po česku a uvádět to bude třeba Podlaha či jiná celebritka, jak je zvykem. P.S.: Navštivte ty lidi za čtyři roky a uvidíte, takoví se jen těžko změní:-( ()

Reklama

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Proč hodnotit špatně, když je to celý o tom, že dvě uklizečky procházejí anglické domácnosti a objevují klenoty co si nashromáždily anglická prasata za měsíce a měsíce neuklízení.Dneska jsem viděl díl, kde si ženská nechávala ve svým domě srát kočku na koberec a neuklízela to prostě to tam nechala a žila si v tom! SICK! ()

Iloveporn 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je na ČSFD tahle show a jak se má hodnotit společně s filmy. Je to jako hodnotit návod k použití vysavače jakožto krásnou literaturou. - Je to reality show o uklízení a je to uvěřitelné. Sem tam nekdo žije ve špíně. Ve skutečnosti to byl obrovský hit prodaný do dvaceti zemí, prodaný koncept do dalších pár zemí, vyšly z toho další seriály. Radši budu koukat na tohle, než na filmy s Holubovou, Dukovou a Vašáryovou a zcela nesmyslný dějem. ()

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama