Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hejtman44

hejtman44 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem hodně špatných (slabé slovo) filmů, ale tenhle je jejich král. Zlákala mě celkem zajímavá námětová popiska, ale viděl jsem hloupý, nezábavný a místy až neúnosně a hlavně zbytečně vulgární film... Miss Březen má do komedie hóóóóódně daleko.....škoda času.

Dawe_Holi

Dawe_Holi (hodnocení, recenze)

Takové nemastné a neslané sice pár solidních vtipných scének ale jinak celekm slabota rozhodoval jsem se mezi 2 až 3 hvězdama ale dam 3 za ty pěkný slečny a hlavně mpeka s brčkama .

Lukins

Lukins (hodnocení, recenze)

Komedie nic moc spoustu vtipů je tam nechutných, když se tam někdo 3x posere opravdu to není vtipný a film se odvíjí ve spoustě podobných zrůdností.

masw

masw (hodnocení, recenze)

Je tam dost vtipnych scen a snad zadna hlucha mista, nechapu nizke hodnoceni.

Reklama

Reklama