Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dost pěkná sračka vytažená z prdele jedničky. Je to jednička, ze které bylo odebráno všechno to charizma a kouzlo a totálně rozemletá a vyblytá nějaký přicmundovačem. I když mě to pěkně nasralo, tak tomu odpad nedám, protože ten totální konec (myslím posledních pár vteřin před titulkama) mě potěšil a překvapil a ještě kvuli sexy bitches. Jinak jsem nepochopil některé věci: co to bylo mezi Finbarem McTeaguem a Ariellou Martinez, proč tam kurva zas nacpal ujetý nácky a plno dalších zkurveností. Celý děj je v podstatě předvídatelný (neříkejte mi, že kdo má trochu pod čepicí netušil to, co se "odhalí" v závěru), ale to by zas tak nevadilo, být kvalitní akce, ale i ta tu chybí, no tak kurva. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po celkom dobre síce divokej jednotke prichádza dvojka...D2D film hovorí za všetko...je to vlastne scenáristické peklo a obrovská divočina...obrazovo, akčne...strašný guláš som mal v tomto filme, a ani záverečná prestrelka bola tak prd platná..lebo celý film stál tak za nič...potešil akurát Vinnie Jones a záverečené titulky... ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Také zlé to zase rozhodne nebolo ( viď. hodnotenia ), akurát oproti jednotke zaúradoval oveľa nižší rozpočet čo malo za následok absenciu hviezdneho obsadenia a samozrejme kvalita tým utrpela taktiež....ale ako som zmienil vôbec nie až tak zlé...avšak oproti jednotke sa to takmer nikam neposunulo iba kopírovalo určitú schému pôvodného snímku - čo mi osobne dosť vadilo. **/*** ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se mi to celé zdálo takové jakési schizofrenní. Ty prostřihy, vizuální probliky a filtry, z toho by epileptik pomalu chytl záchvat. Postavy, ač i v prvním díle byly některé dost nereálné, tady už nereálně působí tak moc, že mi to vadí. Mám na mysli hlavně napůl incestní, napůl dementní rodinku Tremorů, která šuká, zabíjí a krade na potkání a nikdo se je nesnaží zastavit - přitom Tremorové z prvního dílu sice byli taky hovada, ale aspoň nikoho nekopírovali. Chirurg Vinnieho Jonese je další takovej dost neuvěřitelnej charakter a jeho seznámení se sexy vražedkyní, kdy se do ní okamžitě zabouchne a pak se zcela nesmyslně kvůli ní nechá zabít, to mi mozek nebral. Vůbec tohle pokračování nechápu, nefunguje to. Propojení s prvním dílem je zcela minimální - jednou tam vzdáleně zmíní Buddyho "Ace" Israele, jednou tam zmíní Primo Sparazzu, je tady opět zabijácký měnič obličeje Laszlo Soot a již zmíněná odnož rodiny Tremorů, ale to je tak vše. Název Sejmi eso měl u prvního dílu alespoň nějaký význam - "Ace", eso. Tady to ale asi chtěli nahradit tím, že vozíčkář umí karetní triky a tím pádem je on to "eso". K tomu názvu ještě musím podotknout stupidní přídomek "Assassins' Ball", který na štěstí distributor raději nepoužil, protože by ho určitě přeložili jako "Ples vrahů". Hned od začátku na mě postava Toma Berengera působí dost podezřele, takže jsem dost předvídal... nebo minimálně jsem nebyl překvapenej pointou. Stejně jak scénář, stejně chabé je i zpracování, na kterém jde vidět, že do toho moc prachů nenasypali. Ale ještě jsem nezmínil to úplně nejhorší na celém filmu - nechával jsem si to na závěr a tím ukončím celé to trápení s tímhle dost stupidním filmem: digitální výbuchy! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je kult. Pokračovanie je direct to video a vôbec sa za to nehanbí. Z počiatku to je síce trochu rozpačité, ale potom sa začne strieľať a strieľať... Akcia to nie je nijako extra dobre natočená, príbeh je značne triviálny - aj keď v určitom pohľade treba oceniť Carnahanov zmysel pre recesiu, že dohliadal na takýto druh béčkového filmu. Keby to malo lepšieho režiséra, bolo by to príjemná akčná jazda. Takto je to len suché béčko, ktoré malo potenciál byť omnoho zábavnejiše. Niektoré scény sú fajn... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama