Zahrada je hra (TV pořad)

Publicistický / Krátkometrážní

Česko, 2008, 22 min

• Djkoma

Zahradu (zase) nemám a tak se někdy rád dozvím, kolik stojí dnešní vymoženosti jako třeba krásné jezírko s vodopádem (a z následně prozrazených čísel jsem někdy rád za panelák:))(21.11.2009)

• Karlos80

Jelikož mám zahradu tak se občas podívám ale rozhodně to není žádný hra:-) Musíte mít prachy, nic enní zadarmo, ani blbé hrábě, ale to si v tv asi neuvědomují.. ps: Hromino přesně tak:-)!(27.1.2009)

• paascha

Obludná debilita. Hnusný upocený tloušť se sípavě valí od zahrady k zahradě, jen žere a chlastá a mele kraviny. Za sebou tahá na špagátu nešťastnou jezevčici Pepinu, která by ho nejraději kousla do prdele. Jenže to by si vyvrátila čelist a určitě by jí ten vepř pak sežral večeři. O zahradách to moc není, firma přijede bagrem, vyrýpne díru, naveze hlínu, zasadí pár kytek z květináče, maximálně zapojí čerpadlo. Buřt sice trochu trapně pomučí investora - majitele trapným úkolem, třeba okopat keř, uhrabat záhon, atp, a už se účtuje.(4.2.2009)

• hippyman

ten objemnej, ufuněnej, uchechtanej tlouštík mi silně připomíná nejmenovaného "baviče", kterýho fakt nemusím... tím už jsou koleje pořadu jednoznačně položeny a tímhle vlakem já tedy ne-e...ještěže aspoň ta Pepina... 40%(27.1.2009)

60% - Ten tlouštík je vážně moc :D... Jinak co dokážou udělat se zahradami, je až magické, tohle mě bavilo asi nejvíc z pořadů tohoto ražení...(28.1.2009)

Velmi sympatický tlouštík :)) Přeměny zahrad jsou naprosto dokonalé.(25.4.2009)

• Hromino

Všechno je hra. Ať už bydlení, chalupa, nebo zahrada - všechno je jen HRA (pokud ovšem na to máte peníze).(28.2.2009)

Nemám zahradu:-)(9.3.2009)

Jakékoliv přestavování a originální nápady docela můžu.(6.3.2010)

• lskala

Hodně naučný pořad. O tom žádná, ale kde vyhrabali toho nesympatického, nechutně otylého moderátora s Jezevčíkem?! 40% - 2**(13.12.2009)

• Lukoboss

Podobné jak bydlení je hra, akorát tady mám ještě větší problém s člověkem, který pořadem provází. Vypadá totiž jako sysel - malej, tlustej, zarostlej - možná, že je to záměr, aby se do té zahrady tak nějak hodil.(1.8.2009)

• dr.fish

Bohužel pracuji v oboru zahradnictví. Toto se prostě nedá hodnotit kladně. 10% za tlusťocha s jezevčíkem.(6.11.2011)

• elpidio

O kolik by to mohl být lepší pořad, kdyby ho neuváděl nesympatický moderátor s jedinou snahou - nějak se nažrat.(12.2.2009)