Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak už zde napsali jiní, Tom a Jerry není vyloženě o "odvěkém souboji kámošů jak hrom", nýbrž se stejnou, místy i větší měrou soustředí na lidské postavy. Problém je v tom, že většina těchto postav je zle napsaná a jejich představitelé nemají pořádně co hrát - více mě zaujala snad jen "creepy" Joy v podání Patsy Ferran. Mnoho použitých gagů jsme viděli již dříve ve starších příbězích Toma a Jerryho, takže v tomto směru film moc nepřekvapí - a nepomáhají tomu ani technologické vymoženosti. Nicméně abych jen nehanil, chválím nápad vytvořit všechna zvířata animovaně - holuby si ale mohli tvůrci odpustit. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bohužel první live action Tom & Jerry movie nedopadl nijak slavně. Za kameru se postavil zkušený režisér Tim Story (Shaft nebo série Ride Along), ale nepodařilo se mu vtisknout filmu typický Tom & Jerry feeling, protože základním problémem je, že primárně není o kocourovi a myšákovi, ale o Chloe Grace Moretz a o její organizaci svatby v luxusním hotelu. Tom s Jerrym jsou jenom vedlejší postavy. Humor téměř nefunguje a podivná je i výstavba světa, ve kterém animaované postavy (všechny zvířata) koexistují ve světě lidí a nikoho netrápí, že vypadají animovaně. Škoda, mohla to být feel good bomba pro všechny generace, které na kultovních groteskách vyrůstaly. 2* ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdyby se nejednalo o mou srdcovku, na které jsem prakticky vyrostl, tedy na řádění Toma a Jerryho, asi bych do podobného filmu vůbec nešel, neboť rozhodně nejsem příznivcem kombinovaných filmů animace s klasickým obrazem, ale prostě tady jsem výjimku udělal rád, i když má důvěra v úspěch byla tedy stejně očekávaně velmi malá. O to více jsem byl ale nakonec mile překvapen, jelikož se ve výsledku nejedná o vůbec špatný film. Po pravdě jsem čekal dětinskou, naivní a s původním řádění dvou ústředních hrdinů nic společného podívanou, ovšem nic z toho se naštěstí nenaplnilo. Jako zásadní plus každopádně vidím to, že se zde prakticky vůbec nevyskytují děti, takže tím film úplně minulo to klasické pitomoučké tajrdlíkování kolem rozmachaných parchantů, a místo toho dostaly slovo dospělácká témata, dále se tu tvůrci vyhnuli opravdu infantilním momentům a především, Tom s Jerrym řádí jako za svých nejlepších časů, a ani vůbec nevadilo, že ve spoustě scénách se jednalo o neskrývané vykrádačky starých epizod, jelikož dřív fungovaly maximálně a maximálně fungovali i tentokrát. Další velké plus tohoto snímku je výrazný casting, se sympatickou Grace Moretz v čele, nicméně pro mě si veškerou pozornost ukrádal sám pro sebe svými výstupy nehorázně zábavný Michael Peňa, jenž tu tak působí jako jednoznačně nejvtipnější element celého filmu. Tom a Jerry 2021 tak zkrátka působí překvapivě velmi dobře, je to zábavné, svižné, vtipné, a především to není úplně infantilní, čehož jsem se bál asi nejvíc. Milá podívaná, kterou rád jemně nadhodnotím. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, slavní myšák s kocourem nejsou hlavní postavy této trochukomedie. Hlavní hrdinkou je mladá dívčina, kterou vyhodí z práce a ona podvodem získá brigádu v luxusním newyorském hotelu, kde se má konat svatba století. Přípravy události naruší právě zlobivý Jerry a Tom dostane od slečny za úkol myšáka odstranit. Taky tady uvidíte rapující holuby, slony v porcelánu (doslova)... a to je asi tak všechno. Není to skoro vůbec vtipné a animace působí šíleně nepřirozeně. Děti se možná zasmějí, jednou to s nimi vydržíte, ale na opakované projekce rozhodně nedoporučuji. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama