Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

danco123 

všechny recenze uživatele

Zábavné ,ale nie až tak zábavné ako Tom & Jerry. Svoju úlohu si animovaný seriál splnil a to že dokáže rozosmiať mňa ako diváka. No bohužiaľ viac ako 3* odomňa tento seriál nedostane už len možno kvôli svojej dokonalej konkurencii (Simpsonovci, Griffinovci a Tom & Jerry ) ktorá si svoju úlohu plní veľmi dobre.. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak na toto nedám dopustiť. Animáky a rozprávky som v detstve príliš nesledoval, ale príbehy tyrkysového kocúra Oggyho a zlomyseľných švábov, ktorí mu robili naschvály som si nenechal nikdy ujsť. Animácia objektívne nie je až tak kvalitná ako pri Disney kúskoch, no mne osobne perfektne sedla. Príbehy štýlom pripomínajú Toma a Jerryho no sú oveľa odvážnejšie, absurdnejšie zbesilejšie, na animák pre deti dosť brutálne a častokrát aj plné čierneho humoru. Asi pre to sa mi to tak páčilo a vlastne páči sa mi to dodnes :D Bože a tá zvučka. Tá je naozaj úchvatná a je to jedna z najlepších seriálových zvučiek na aké si spomeniem. Jasných 5* a 95% ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to nářez. Oggy si skutečně zaslouží robustnější komentář, protože je to promakaná záležitost. Absurdní hudba, veškeré ty pazvuky co postavy vydávají, fenomenální trojice švábů, veškeré akční scény jsou kreativní a líbí se mi, jak absolutně nic nedává logiku v téhlé bizardní adventuře. Architektura všech interiérů a exteriérů se mění ze vteřiny na vteřinu, takže každej díl má opravdu fenomenální dynamiku. A dovolim si říct, že celkovej svět ve kterým se dění odehrává, je též plný detailů. Hafo odkazů a easter eggů v podobě vyvěšených obrázků, novinových článků anebo když Oggy sleduje televizi, odkazuje na postavy, události, epizody co jsme mohli vidět předtím. Už úvodní intro je šílenost!! Navíc zde jsou skvělé a kreativní momenty se střihem a kamerou. Jediné co vytknu, je že novější verze původních dílů a celkově od čtvrté série, tam jsou zvuky navíc, bez kterých bych se obešel a chybí mi ta syrovost prvních třech sérií. Ale jinak to neztrácí na tempu a je to furt nehoráznost. Úžasnej trip. A kritizovat příšernou animaci, mi přijde lehce zcestné, protože o tom Oggy je. Kompletně kašle na zavedená pravidla a je to prostě nekompromisní, syrová vybíjená. Právě ta lesklá animace z nových sérií tohle prostě odebrala a mě chybí to barbarství. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

JackieD 

všechny recenze uživatele

Tohle mě donutilo ráno vstávat dřív. A věřte, že za 13 let ve škole se to ničemu nepodařilo. Skvělý humor, občas dost brutální. Každý to tu srovnává s T&J, jasně, hlavní pointa je stejná, ale tohle je přeci jen originálně vymyšlené a u T&J jsem se tak nepobavila (i když by pro mě souboj s Oggym v hodnocení vyhrál). ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama