Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

berry.77 

všechny recenze uživatele

Koukám že to spousta nepochopilo, ale tento kousek je připomínka starých scén vytržené z mnoha dílů a plus spousty postaviček okolo. Já osobně cokoli se stalo Jerrymu nebo Tomovi jsem si připomněl na scény ze seriálu. Prostě super naposledy jsem se bavil u Králíka Rogerse. A 5* na srovnání neznalosti co tvůrce stvořil. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se to tady trochu vymklo kontrole. Považuji se za ochránkyni zvířat, toužím po vymýcení jakéhokoliv rasismu z povrchu zemského, a taky po rovnoprávnosti mužů a žen ve všech koutech světa, ale není trochu extrém, hledat zneužívání zvířat v po desetiletí populárním laškování Toma a Jerryho? Vždyť přesně to mě na tom jako malou bavilo. A sama se sebou jsem velkou část dětství vedla debatu nad tím, kdo je větší darebák a komu víc fandím. Já bych ty děti tolik nepodceňovala. Nikdo a nic na světě není jenom dobrý nebo zlý a podsouvat (nejen) dětem to věčný dělení na dobro a zlo může být ve výsledku spíše ke škodě. A když se budeme bavit o násilí konaném na KRESLENÝCH postavičkách, nedalo by se to pak říct víceméně o každé kreslené pohádce? A nebo, měly by se vůbec točit pohádky? Klidně mě poučte, argumentujte mi, ale když čtu ty komentáře, mám pocit, že jsem se snad zbláznila. 4*, protože jsem byla po dlouhých měsících konečně zase v kině, a už jen z toho jsem div neskákala radostí. A protože miluju Toma a Jerryho. A protože se mi líbilo skloubení hraného filmu s kreslenými postavičkami. A taky to bylo docela vtipný. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, slavní myšák s kocourem nejsou hlavní postavy této trochukomedie. Hlavní hrdinkou je mladá dívčina, kterou vyhodí z práce a ona podvodem získá brigádu v luxusním newyorském hotelu, kde se má konat svatba století. Přípravy události naruší právě zlobivý Jerry a Tom dostane od slečny za úkol myšáka odstranit. Taky tady uvidíte rapující holuby, slony v porcelánu (doslova)... a to je asi tak všechno. Není to skoro vůbec vtipné a animace působí šíleně nepřirozeně. Děti se možná zasmějí, jednou to s nimi vydržíte, ale na opakované projekce rozhodně nedoporučuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry v celovečeráku, prečo nie? Lenže očakával som aj kvalitu a humor z dôb dávno zašlých. Dostal som však poloanimák začlenený do reálneho prostredia a to bolo jednoducho strašné. Prostá dejová linka, slabučká animácia, veľmi zlé efekty, humor takmer žiadny a Chloe fakt neviem čo už robí, ale necháva sa obsadzovať do filmov, ktoré pochovávajú jej nesporný talent. Aj dve hviezdy by bolo priveľa. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to cringe, sra*ka, IQ 0 film - říkejte tomu jak chcete, ale jednoduše to spadá do této kategorie komedií. Takže kdo už předem ví, že nemá takový typ komedií rád, může tento film vynechat. Já jsem milovníkem přesně tohoto cringe retardovaného provedení, takže to je podle mého gusta. Je zde tuna scén, kdy se Tom a Jerry nesmyslně mlátí a nahání a vždy jsem se zasmál - ne že by to bylo vtipné, ale spíš jak to bylo prvoplánové a tupé, a to mě děsně bavilo. Ale oni jsou de facto vedlejší. Podstatnější a vtipnější tu je stoprocentně Chloë Grace Moretz, která se může prohlásit za plnoprávnou královnu tohoto skvostu. Ta holka prostě jede a vždy jsem se u ní zasmál...chci s ní VÍC komedií 😍🤩!! Takže komedie u mě zafungovala. Příběh je jednoduchý, ale přesto dokáže bavit a přicházet s vtipnými situacemi, takže opět skvělé! Postavy mě bavily stejně jako jejich vtipy a vmíchání 2D zvířat do 3D světa by nemohlo být funkčnější. Prostě na výbornou! Film jsem si užil a ode mě dostává zasloužené 4*. (Na 5* mi tam chybělo více vtipů.) Chtěl bych ještě zopakovat, že to není film pro každého, musíte totiž přistoupit na jejich humor, nebo si to neužijete - já si to užil, brácha ne. Vyhodnocení: V takovém hotelu bych chtěl být ubytovaný 🤗 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)
  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama