Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli Warneři chtěli původně dát tento snímek do kin, tak jsou to obyčejní zloději. Za tohle zaplatit, tak bych byl těžce nespokojen. Takto jen mávnu rukou a řeknu že to byla ztráta času a kokosárna na druhou. Velký rušivý element je animace v reálném světě, dost často mě to vytrhávalo z děje. Návrat do dětství proběhl na maximum, páč Jerryho jsem nesnášel celý film, stejně jako tehdy. Jeho šikana vůči Tomovi je příšerná a nejsmutnější na to je, že záměrem režiséra je aby se tomu divák zasmál. Na to že tu mají poměrně dobrý herce, tak nemají co hrát a to je zkrátka bída. Nejsmutnější je, že kdyby to nebylo o T a J a dalších hrozně animovaných zvířatech, mohla to být docela zábavná komedie o tom jak se holka která si nikdy neudrží práci, podvodem dostane do managementu hotelu. Na to bych se klidně podíval a tahle linka mě i bavila za to taky ta 1* víc si to nezaslouží. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No to, že mi sprznili ďalšiu klasiku môjho detstva, už budem musieť iba predýchať. Film, ktorý je vlastne tajnou sebareflexiou dnešnej doby, s tým že ukazuje nepriamo jej nedostatky v klamlivo vyšperkovanom kabátiku. Pričom Tom a Jerry si to nezaslúžia a tí dvaja majú baviť slapstickovým humorom a nie predraženým repertoárom. Nevadí, v tomto prípade nie. A prečo? Lebo, občas sa ukáže niečo, čo nieje zakotvené v genocídnom dnešnom svete a ukáže lásku. ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Celovečerák Tom a Jerry není o Tommovi a Jerrym. Je o mladé holce, co nastoupí do hotelu a lže v životopise a musí to nějak vyřešit, přičemž se tam čas od času objeví dvě animovaná zvířata a dělají bordel. Ten bordel je celkem zábavný a Chloë Grace Moretz taky úplně nenudí, všechno ostatní je však přinejlepším nenápaditá rutina. A vzhledem k tomu, že samotní Tom a Jerry tu jsou z jakého si důvodu zatlačení do pozadí, moc nevím, koho může výsledek bavit a oslovit. Mě ne. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Nelíbila se mi snaha až příliš cílit na moderní dětské publikum a doplňovat to tak o zbytečné popkulturní odkazy, či všestranná moralizace a snaha nezpůsobit kontroverze, byť byla všechna zvířata do jednoho karikaturní a kreslená. Na druhou stranu se mi líbila právě ta jednota světa, že po boku Toma a Jerryho byli všichni ostatní živí (či mrtví - ryby) tvorové animovaní. Příběh byl jednoduchý, trochu hloupý, ale měl myšlenku, zápletku a celé dovádění Toma a Jerryho dostalo tedy smysl. Animace samotná zajímavá, nebyla zcela 2D, pracovala s 3D ale tak fikaně, že to běžný divák nepozná. Asi by se mi víc líbilo, kdyby vše bylo zpracováno klasicky (Sonic, Chipmunkové), ale nic proti ničemu. Nakonec si nemyslím, že by toto oživení kultovní dvojice dopadlo tak tragicky, jak líčí zdejší hodnocení. Já osobně se nějak zvlášť nenudil, příjemně vypl a párkrát jsem se, ke svému údivu, i dobře zasmál. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál tej 2D animácie, ale prvé minúty ma presvedčili, že to bude v pohode. Ústredná dvojka robí presne to, čo robili aj v animákoch. Ubližujú si, naháňajú sa, robia si zle tými istými prostriedkami. Človek by čakal viac inovácie, ale aspoň si zaspomínate a prenesiete sa do detských čias. Interakcie so živými ľuďmi sú v pohode, natáčanie muselo byť zaujímavé a aj náročné. Dejovo som nečakal zázrak, veď je to Tom a Jerry, čo tam chcete vymyslieť? Pár krát som sa dobre uchechtol, Moretzka bola super a mal som z toho dobrý pocit. Za mňa super. 3 z 5 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)
  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama