Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

lukastol

lukastol (hodnocení, recenze)

Zda se mi to nebo polovina obrazku v galerii neni  z tohoto filmu ? :D

na příspěvěk reagoval mlock

DoG(R)

DoG(R) (hodnocení, recenze)

na horor nadprumer - dobre napady ohledne ty hry a ukazka charakteru.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

"Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci..."
tohle je jak opsané z obsahu k battle royale :)

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

To boli teda "ukážkoví" kamaráti. Vraždili sa navzájom jedna radosť.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Klasický americký horor-thriler alias - ja som tu zabijak a všetkých vás teraz zabijem, či chcete alebo nie. TRASTE SA. Docela nuda, nič nové pod slnkom, za rok to zapadne prachom, pfff.

4dNpwrd

4dNpwrd (hodnocení, recenze)

no nic moc tento film len dalsia kravina podla mna. ale ajtak davam ***

Reklama

Reklama