Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Existuje padesátiprocentní šance, že jsem hlavní pointou nějakého vtipu." Býval jsem nesmělej týpek s bigbítem v uších, kterej snil o starší kamarádce jako Charlotte a sexu s rošťandou typu Sa5m. To bylo nějaký to desetiletí před natočením Rocku ze střední. Tehdy by to pro mě byl neskutečnej zážitek a s pěti hvězdama bych neváhal. Jenže teď už nejsem cílovka, takže mi hrdina Will trochu připomíná idiota, holky by se o mě musely poprat a ta hudba je pořád celkem v pohodě. ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Musíte nutně pracovat na něčem do školy, aby to nakonec dopadlo takhle - kouknete se jako já na Bandslam. Abych řekla, pravdu, zas tak strašný, jak by se dalo čekat, to nebylo. Prostě taková (doslova) ohraná písnička, kterou si jednou náhodně poslechnete, ale pak už se k ní nevrátíte. Chtěla bych uvěřit tomu, že se někdy podívám na aspoň něčím zajímavou "komedii ze střední", ale dosavadní vývoj naznačuje, že tomu tak asi nebude. Ale kdo chce pořád koukat na stejnýho školního tragéda, který se vyhoupne na špici v oblíbenosti; na ty stejné barbie a keny, kterým k nohám padá celá škola..? Já ne. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Táto tínedžerská záležitosť, ktorú som dnes chtiac-nechtiac (jasne prevládalo to druhé) musel pozerať dnes v poobedňajších hodinách, ma na jednej strane nijak a ničím neuchvátila, no na druhej strane treba priznať, že našťastie ma ani neunudila k smrti, ako-tak pozerateľná bola. A to i napriek tomu, že ono zameranie na cieľovú skupinu deciek v pubertálnom veku bolo po väčšinu času priam do očí bijúce, a prehliadnuť sa skutočne nedalo. Z obsadenia ma asi najviac potešila účasť Lisy Kudrow, hoci že by sa nejak výraznejšie blysla, to sa povedať nedá (ostatne pri danom scenári po pravde ani nemala šancu, podobne ako ostatní). Nuž a prečo dve hviezdičky? Keď už ma to nenadchlo hlavnou príbehovou líniou, potešilo ma aspoň zopár podarených vtípkov, ktoré sa celkom šikovne vysmievali viacerým zabehnutým klišé detailom - škoda len, že medzi klišé to nakoniec zapadlo aj samo, čo sa však ostatne dalo aj čakať. Čiže síce to bola v podstate tuctovka, kombináciou niekoľkých vydarených maličkostí sa z toho aspoň vykľula tuctovka vcelku pozerateľná, keď už nič iné. 2/5 ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Wow....tak to sem fakt nečekal. Film mě naprosto nadchl, písničky jsou chytlavé (hlavně poslední, tu si pouštím pořád dokola :)), příběh taky ujde. Je mně jasné že to není film na 5*, ale já mám takové typy filmů rád a vím že si ho ještě několikrát určitě pustím. Ještě ke všemu dobře hrající a úžasně vypadající Vanessa, pak bombastická hláška "Dowey Dowey Do we wanna rooock?!", takže já těch 5 hvězd s radostí dám :). ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

V rámci škatulky "jakýkoliv hudební počin ze střední" určitě nadprůměr. Tenhle čas od času vtipný, čas od času milý a čas od času nesnesitelný outsider má čas od času mimořádně vybraný hudební vkus, vzápětí ale holduje naprosto šílené tuctové hudbě o jakýchsi rytířích a teplém objetí. Chvílemi se vám chce tleskat, že mají konečně puboši kvalitní hubení film s docela roztomilou citovou zápletkou, hned na to se vám chce zvracet ze všeho toho teatrálního patosu. Nevyrovnané jako duše cílové skupiny... Třetí hvězda za Bowieho. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)
  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Vanessa Hudgens si zpočátku chtěla zahrát Charlottu. Nakonec dostala roli Sa5m. (Avalon820)

Reklama

Reklama