Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Terva 

všechny recenze uživatele

Milý Davide Bowie, jmenuju se Will Tailor ( Gaelan Connell ).Milý Davide Bowie...je pondělí a já se chystám do nové školy. Milý Davide Bowie je to až moc jednoduché, změnit školu a hned mám dvě holky, novou kapelu a velký úspěch...tak to v životě určitě chodí. Milý Davide Bowie tak jsem se s tím popral a zatloukl jsem strach do hudebního pódia. Milý Davide Bowle " Nemůžu dál, jdu dál ", tak se jmenujeme. Milý Davide Bowie, co myslíš, jak dopadl BandSlame ?- http://www.youtube.com/watch?v=q-D5nMBz1U8 - Vyhraje " I cant go on, ill go on " ? Milý Davide Bowie Jader a Marduk to nebyly jen tak nějací školní břídilové. Milý Davide Bowie koho mám milovat ? Charlotte ( Aly Michalka ) nebo Sa5m ( Vanesa Hudges ). Milý Davide Bowie ve filmu hrají i tvé písně - " Rebel, rebel ", " Changes ", " Star ". Milý Davide Bowie jsou tu však i jiné songy - " Don´t look bach " od Micka Jaggera, " Famme Matale " od The Velvet underground & Nico, a hlavně " I want you to want me " Ricka Nielsena v podání I can´t go on, ill go on se zpěvačkou Aly Michalka nebo " Amphetamine " Steveho Wynna také v podání kapely Nemůžu dál, jdu dál...a další a další songy a možná přijde i David Bowie. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Hudba? Skvělá. Herci? Super. Film? Dobrý. Tento film je podle mě vážně dobrý, ale 5* jsem mu nedala, protože si myslím, že jsou lepší filmy co se týče hudby a některé vtipy nebyly vtipné (což by asi měly, ne?). No co se týká celkově filmu. Kdo čekal, že Will bude manažér kapely? Kdo si myslel, že vyhrají? Kdo si myslel, že bude s tou blondýnkou jménem Charlotte? No troufám si říct, že většina si to myslela. Celkem šok, když jste zjistili, že je to úplně jinak, co? Tyhle nečekané věci udělali tenhle film zajímavějším, ovšem kdo nemá rád hudbu nebo teenagerovské filmy tak tohle nebude jeho oblíbený filmík.. :) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a stupidní teenagerovská pohádka o klukovi, který se vydává za hudebního extra znalce a přitom plete dohromady několik žánrů, namlouvá matku svému 17letému kámošovi a dá dohromady totálně průměrnou popovou kapelu. Rock nikde, humor nikde,romantika je taky fuč a postavy jsou nesympatické. Lisy Kudrow je v podobných filmech škoda a jak se sem k čertu dostal David Bowie bych taky rád věděl. ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

V rámci škatulky "jakýkoliv hudební počin ze střední" určitě nadprůměr. Tenhle čas od času vtipný, čas od času milý a čas od času nesnesitelný outsider má čas od času mimořádně vybraný hudební vkus, vzápětí ale holduje naprosto šílené tuctové hudbě o jakýchsi rytířích a teplém objetí. Chvílemi se vám chce tleskat, že mají konečně puboši kvalitní hubení film s docela roztomilou citovou zápletkou, hned na to se vám chce zvracet ze všeho toho teatrálního patosu. Nevyrovnané jako duše cílové skupiny... Třetí hvězda za Bowieho. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prijemna hudebni party ze stredni. Palec nahoru za Lisu "Phoebe" Kudrow v roli cool matky, peknou Vanessa Anne Hudgens a cameo Davida Bowieho, ktere bylo jasne hned od zacatku co film zacal hlaskou "Dear David Bowie..." a pozor, herci si skutecne zahrali a zazpivali sve hudebni performances live. 6/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)
  • Vanessa Hudgens si zpočátku chtěla zahrát Charlottu. Nakonec dostala roli Sa5m. (Avalon820)

Reklama

Reklama