Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Wow....tak to sem fakt nečekal. Film mě naprosto nadchl, písničky jsou chytlavé (hlavně poslední, tu si pouštím pořád dokola :)), příběh taky ujde. Je mně jasné že to není film na 5*, ale já mám takové typy filmů rád a vím že si ho ještě několikrát určitě pustím. Ještě ke všemu dobře hrající a úžasně vypadající Vanessa, pak bombastická hláška "Dowey Dowey Do we wanna rooock?!", takže já těch 5 hvězd s radostí dám :). ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Prijemna hudebni party ze stredni. Palec nahoru za Lisu "Phoebe" Kudrow v roli cool matky, peknou Vanessa Anne Hudgens a cameo Davida Bowieho, ktere bylo jasne hned od zacatku co film zacal hlaskou "Dear David Bowie..." a pozor, herci si skutecne zahrali a zazpivali sve hudebni performances live. 6/10 ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

úžasná hudba. to je tá najlepšia vec na tomto filme. príjemná a rôznorodá. v tesnom závese sú herecké výkony. Lisa je skvelá a Gaelan je naozaj talentovaný. išla som do toho kvôli Vanesse a aj keď mala menšiu rolu, ako som predpokladala, veľmi sa mi jej výkon páčil. a aj ten príbeh bol veľmi fajn. vtipný a na nič sa nehral. nebolo tam žiadne neznesiteľné klišé a pôsobilo to celé veľmi ľudsky a uveriteľne. lásky, priateľstvá, smútky, bolesti, sklamania. možno to nebolo nič svetoborné, ale ja som si tie postavy obľúbila a aj mi bolo ľúto, keď som sa s nimi musela rozlúčiť. a to je pre film veľký kompliment ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná podívaná. Konečně film, který si podtitulek "romantická komedie" opravdu zaslouží. A to bez ohledu na to, že hlavní hrdina-outsider není zrovna sympatický typ. A bez ohledu na to, že původní punkový styl kapely mi seděl víc (ale závěr soutěžního ska songu byl skvělý). Ostatně, kdo by odolal těm dvěma zpěvačkám a jejich kukuči... :-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)
  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)
  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)

Reklama

Reklama