Reklama

Reklama

V hlavních rolích půvabné komedie o dospívání, která vznikla na motivy bestsellerů autorky Beverly Cleary, se představuje teenagerská hvězda Selena Gomez (Kouzelníci z Waverly, Hannah Montana) a debutantka na filmovém plátně Joey King. Ramona (King) je malá holka s ohromnou představivostí, která ráda tropí lumpárny. Kvůli jejím rozpustilým žertům musí být neustále ve střehu všichni členové rodiny včetně její starší sestry Beezus (Gomez), která se snaží přežít první rok na střední škole. Obě dívky zažívají tradiční radosti i strasti dětství, díky kterým pochopí, že v životě mohou dokázat cokoliv, když si budou navzájem důvěřovat a spoléhat na sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jak já se na tohle klepal. A právem, byla to prosně úžasná rodinná komedie s úžasným obsazením. Selena Gomez je naprosto dokonalá, skvělá, půvabná herečka. Hodnocení, jaké zde je, je skvělé, málokterý podobný film se může pyšnit takovým vysokým procentem. Každopádně už předem jsem tušil, jak to budu hodnotit, a to se mi potvrdilo. Suprový film. 99% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Chvílemi rozesměje, chvílemi dojme, chvílemi pobaví a ačkoli chvílemi i trochu nudí, přesto si z filmu, jste-li podobného ražení, odnesete dojem, že jste viděli hodně milé dílko s extrémně zábavnou a roztomilou Joey King. Ta holka válí celý film, který nudí právě ve chvílích, kdy sleze z obrazovky a to je naštěstí zřídka. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, myslel som si, že všetky tie maximálne hodnotenia sú od "Hanna Montana fans", ale zrejme som sa mýlil. Nepamätam sa, kedy naposledy som si tak pri filme oddýchol a zároveň sa zabavil, a pritom to vôbec nie je bez deja, či nápadu. Je to osviežujúce, je to milé, skvele obsadené, Selena sa mi vždy páčila:), k tomu výborná hudba....teším sa na ďaľšie stretnutie s Ramonou a Beezus:) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Roztomilý rodinný snímek o jedné fantasmagorické, idylické rodince sladký jako cukrová vata.. Rodiče vytváří svým dětem svět plný iluzí a her a dokáží běžné starosti proměnit v žert.. Zkouškou jsou pro rodinku opravdové trable v podání ztráty zaměstnání hlavy rodiny.. Na mě moc "perfektní", ale dětem by se to mohlo líbit :-D Takový romantický "Denis, postrach ulice" v sukních :-D Chválím za vedlejší roli kouzelnou Ginnifer Goodwin, která si zahrála tetičku utěšitelku :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Trochu mne zaráží nadprůměrné hodnocení udělené mými drahými kolegy a kolegyněmi. Ano, rodinná komedie nepříliš zkušené Elizabeth Allen se zpočátku jeví mile rozvernou a malou Joey King by jste si nejradši namazali na chleba a snědli…..to je bez diskuze. S přibývajícím časem však společně s Quimbyovic rodinou začnete přešlapovat na jednom místě, až dojdete k závěru, že z onoho místa nevede žádná cesta a film je vlastně tak trochu o ničem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vancouveru. (heyda)
  • Jméno stavební firmy, která přistavuje k domu novou místnost se jmenuje Bendix. V knížce "Beezus and Ramona" se Bendix jmenuje panenka Beezus, kterou Ramona zapekla do jejího narozeninového dortu. (bfa)
  • Joey King (Ramona) získala v roce 2011 cenu za nejlepší dívčí herecký výkon v hlavní roli ve věkové kategorii do 10 let (včetně). (heyda)

Reklama

Reklama