Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Ne poprvé mě film zklamal kvůli věčnému škatulkování do žánrů. Protože tomuhle tedy "komedie" rozhodně říkat nemůžu. Komedii si představuji naprosto jinak. Kdybych věděla, že jde o drama, pustila bych si Answer Man při jiné náladě, a moje hodnocení mohlo být vyšši (nebo taky ne, to už teď těžko posoudit). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Arlen Faber – muž, který nám dovolil nahlédnout do nebe..... Ovládl 10% trhu, dobyl svět. Je to Muž s odpověďmi na životní otázky, protože má přímý kontakt se samotným Stvořitelem. A věřte, umí nádherně a od srdce nadávat! TAKOVEJ JINEJ ROMANTICKEJ FILM o podivínským (úspěšným) spisovateli, jenž je (svým způsobem) vtipnej. A taky film o tom, že všichni někoho potřebujeme (a není to Bůh). Obyčejně zajímavej příběh s žádným vyloženě kladným a k zamilování hodným hrdinou, který má duši a zřejmě někomu zvlhnou i oči. OČI !!! Romantika pro ty sentimentálnější. Ti ostatní ať si jdou zaprci-čkama. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem ,,chabrus“ na záda. 2.) Jsem spisovatel a nevím o čem psát. 3.) Jsem milovník krásných a líbivých frází. 3.) Zoufale hledám odpovědi na své otázky (jednou provždy – nehoří!). 4.) Jsem expert na neobvyklou romantiku. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, bylo to super! ... Aaaano, bylo to ze života. ... Né, vůbec to nebylo nudné, ba naopak. ... Herci? Ti byli úžasní, přirozenost sama. ... Jo, i dojemné to je a holky budou plakat. ... Hmm, někteří kluci taky. ... Proč by mělo? Ale jo, je to i poučné. Vlastně by si z toho měl vzít každý příklad. ... Co? To já nevím, jestli existuje! ... A víte co? S těma otázkama už mi vlezte někam...jo, a taky je to vtipné... :-) 85% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Oddechový film na pomezí dvou a tří hvězdiček. Jen ten český název mi přijde trochu moc nadnesený, protože ve skutečnosti se o smyslu života ve filmu nic moc nedozvíme. Jde spíš o propojení osudů několika lidí. Role Jeffa Danielse byla navíc docela zajímavá. Tím to však hasne - bohatě stačilo na jedno podívání. ~(2,6)~ ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

toto byl moc pěkný film, člověk, který pomáhal druhým ve formě knih, ale jaksi pozapoměl na sebe, že i on potřebuje pomoc od ostatních, chápu jeho zlost v počátcích filmu, kdy se na něho obracelo hodně lidí o pomoc, ale nikdo nepomohl jemu,a ejhle najednou zde je žena, která mu ukáže jak jde i líp žít a nebýt tak nabroušenej na okolní svět a na lidi a najednou má kolem sebe hodně přátel, které doposud neměl, bylo také příjemné vidět znovu matku ze seriálu Gilmorova děvčata, příjemný zážitek z filmu ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama