Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Film, ktory na mna od zaciatku posobil velmi prijemne a nebolo tam asi nic, co by mi nejako vadilo. Jeff Daniels bol vyborny a na jeho vtipoch sa sa teda velmi bavil .Lauren Graham, musim povedat, ze je celkom sympaticka kocka no ja so sa potesil hlavne Olivii Thrilby. Kazdopadne je to mila love story, ktora pobavi a zaroven nie je az taka tuctova. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ve mě knihy typu Jak změnit svůj život nebo Jak dosáhnout úspěchu, budily vždy nedůvěru a lehké pohrdání, takže jsem moc nechápala ten až nekritický obdiv Arlenových čtenářů, kteří každou jeho " moudrost " co vypustil z úst lapali nábožně jak nějaké evangelium. Film jako takový mi svým dějem dost připomíná Lepší už to nebude s Nicholsonem a Helen Hunt, ale kvalit slavné komedie ani zdaleka nedosahuje. To ovšem naznamená, že by byl nějak výrazně špatný a pokud máte náladu na klidnou romantiku, nudit se nejspíš nebudete. ()

Reklama

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Helejte se, Daniels je dobrej morous s vtipnýma průpovídkama a leckdy správným pohledem na svět a i od té pizdy se nenechal seřvat pro nic za nic jak to bývá k vidění ve většině těchhke filmů, ale je to právě ta pizda v podávní Lauren Graham, která moje hodnocení výrazně snižuje. Ta je emancipovaná, že bych jí poslal zfleku do prdele. Jako vůbec jsem nechápal o co jí šlo, tej babě. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Bůh je množina zvaná příšera, která neodpovídá, když se ji ptáme. Nicméně pozorujeme, že vše tak nějak do sebe zapadá, což neznamená nutně, že existuje příšera, znamená však skoro jistě, že existuje množina. A tato množina dovede donutit člověka dělat cokoliv, i plazit se po čtyřech, když přes něj potřebuje promluvit sama k sobě. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Nafouknutá bublina, která splaskla v momentě, kdy jsem si uvědomil, že Jeff Daniels a Lauren Graham mi k sobě prostě nejdou, a že se snímkem je to jako s new age - samý blábol a prázdnota ...Arlen je navíc někdo, kdo si nezaslouží pomilovat, ale spíše pár facek a terapii...Škoda, protože herecké obsazení včetně vedleších rolí bylo mé oblíbené... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama