Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

st.jim 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem přemýšlel, jestli 3 a nebo 4 *... Je to opravdu pěkný a pohodový příběh ze života, trošku romantický a komediální. Moc hezký herecký výkon Jeffa a Lauren zvedal celý film nahoru. Přesto mi tam něco chybělo, nějaká jiskra, všeho trochu víc. Zklamaný jsem byl z takového chladného konce. Hodnotím jako lepší průměr. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ve mě knihy typu Jak změnit svůj život nebo Jak dosáhnout úspěchu, budily vždy nedůvěru a lehké pohrdání, takže jsem moc nechápala ten až nekritický obdiv Arlenových čtenářů, kteří každou jeho " moudrost " co vypustil z úst lapali nábožně jak nějaké evangelium. Film jako takový mi svým dějem dost připomíná Lepší už to nebude s Nicholsonem a Helen Hunt, ale kvalit slavné komedie ani zdaleka nedosahuje. To ovšem naznamená, že by byl nějak výrazně špatný a pokud máte náladu na klidnou romantiku, nudit se nejspíš nebudete. ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Už první minuty dávají tušit, že '' Muž, který má odpovědi '' rozhodně nezná odpovědi na všechno... Že je to zkrátka normální člověk, který má své vrtochy, přání i problémy. Jeff Daniels mě úplně odrovnal, ať už to byly grimasy, nebo prostě způsob jeho projevu. Ani chvilku jsem se nenudil a díky nádherné Lauren se bylo opět na co koukat.. Další člověk, před kterým bych měl smeknout je pan režisér - ano, že je The Answer Man jeho prvotinou jsem si všiml až po závěrečných titulkách, což je samo o sobě důkazem kvality. Nu, teď se budu snažit nějakou dobu těmhle slaďárnám vyhnout, a i když ten závěr trošku pokulhával, tohoto promítání rozhodně nelituju - 80%. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Bůh je množina zvaná příšera, která neodpovídá, když se ji ptáme. Nicméně pozorujeme, že vše tak nějak do sebe zapadá, což neznamená nutně, že existuje příšera, znamená však skoro jistě, že existuje množina. A tato množina dovede donutit člověka dělat cokoliv, i plazit se po čtyřech, když přes něj potřebuje promluvit sama k sobě. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

toto byl moc pěkný film, člověk, který pomáhal druhým ve formě knih, ale jaksi pozapoměl na sebe, že i on potřebuje pomoc od ostatních, chápu jeho zlost v počátcích filmu, kdy se na něho obracelo hodně lidí o pomoc, ale nikdo nepomohl jemu,a ejhle najednou zde je žena, která mu ukáže jak jde i líp žít a nebýt tak nabroušenej na okolní svět a na lidi a najednou má kolem sebe hodně přátel, které doposud neměl, bylo také příjemné vidět znovu matku ze seriálu Gilmorova děvčata, příjemný zážitek z filmu ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama