Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Francie Mutants
Trailer

Obsahy(1)

Svět napadl pandemický vir, který mění lidské bytosti na primitivní a krvežíznivé kreatury. Marco a Sonia se pokusí najít řešení z této svízelné situace, avšak Marco je také kontaminován. Začíná se pomalu měnit a Sonia, která s ním čeká dítě, má před sebou dilema. Musí bojovat se Zombie a zároveň proti muži, kterého miluje. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapné, jednoznačné zklamání. Můj neoblíbenější žánr (mutanti, zombie), ale v tomto případě otřesný. Kdyby se děj držel původních deseti minut a předvedl něco podobného, jako britský seriál Dead Set, pak by možná měl šanci na úspěch. Pokud ale půlku časového rozpoložení filmu, zabírá trapné drama partnerské dvojce a postupná změna jednoho z nich, stane se z toho nuda. Celý děj se navíc odehrává v naprosto nezajímavé budově, postavy jsou trapné a nepovedé kopírky těch slavnějších z lepších filmů. Hlavní představitelka je na dělo už po třiceti minutách a vrchol stádia mutace vypadá, jako stoletá želva. Nikde jsem nepociťoval náznak napětí ze světa, po kterém se toulají lidožraví zabijáci, nelogičnosti proplétají celý film, který jsem sledoval bez špetky emocí. Kolonka v rozpočtu s největším číslem, nesla název "vypůjčení vrtulníku". Všem jsem přál, aby zhebli a pak se toulali po lese s tou bandou zelených kryplů. 40% 14.01. 2009 ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Začalo to nadmíru příjemně a nečekaně, takže mě to natěšilo na pořádnou mutantí naháněčku - atmosférka parádní, prostě to vypadalo, že se mi před očima rodí další vyvedené dílko - jenže ouha...teda vlastně OUHA!!! - ono se dílko narodilo, ale když mu nepřestřihnete pupeční šňůru a místo toho ji natahujete a natahujete a u toho si neuvědomujete, že ona jednou praskne - jenže my jsme chtěli aby praskla už na začátku - nechtěli jsme vidět to stupidní chování slečny ,,zamilované až po uši a jsouc jí jedno, že ví, že se z miláčka stává celkem nepříjemná bestie se kterou do postýlky už jen tak nehupsne,, která dělala jako kdyby nikdy neviděla film o zombíkách. Takhle jsme se plácali s tou napnutou pupeční šňůrou snad dvě třetiny filmu, abych pak viděl asi nejhorší útěkovou scénu - nevím co s tou kamerou dělali a jestli mysleli, že to bude kůůl, tak bych je za to napíchl na cool ;) - naštěstí ona dokurvená scéna trvala jen minutu a pak se to začalo zas pomalu vracet atmosférkou k počátečnímu nadšení, čehož tedy nakonec vůbec nedosáhlo, ale na druhou stranu nemůžu říct, že to bylo špatné, to ne! Je to prostě jenom jiné.. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce jasná prohra. Špatný scénář, nudní herci, zoufale pojatá akce ještě hůře natočená. Vlastně nevím za co hvězdu..možná za odvážný pokus začlenit do zoombie filmu romantiku. Škoda, bylo cítit, že to režisér myslel dobře, ale výsledek je na způsob zmařené šance o jakési francouzské ozvláštění komerčního tématu. Přesně to se ale nekonalo.20% ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na solidní zombí vyvražďovačku. Jenže... Postupem času se tempo a spád kamsi vytrácí. Logika děje jde také ke dnu a nově příchozí postavy jsou sympatické asi tak jako bezdomovec z hlavního nádraží. A to ani nemluvím o takových kiksech jako mírumilovná zombie, dementní chování některých postav a akutní nedostatek pořádné akce. ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je průměr a je to škoda. Prostředí je výborný - zimní Francie, opuštěnej nemocniční komplex, zasněžený lesy - ale naprosto nevyužitý. Chování hlavní "hrdinky" je na facku, první půlka hodně nudná a ani ty akce za moc nestojej. Hlavní zombík je nakonec fajn, dojde na nějaký lehký prasárny (krvavý močení a tak), ale jinak to prostě víc jak na 50% neni. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film měl premiéru 31. 5. 2009 na Filmovém festivalu Gérardmer ve Francii. (Terva)
  • V čase 14-15 minúta sa palivová ručička zobrazujúca stav nádrže mení z plnej na prázdnu. (zuzulatomas)

Reklama

Reklama