Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Revanx 

všechny recenze uživatele

Nemôžem inak ako za 5. Vlastne nikto kto hral niektoré z tých shitty games, čo Rolf recenzuje asi nemôže za menej, pretože Rolf je výborný, show je úžasná a výber hier je skvelý. A je dobré, že nám ukazuje, že ani v tých zlatých časoch kvalitných hier nebolo v hernom priemysle o nič menej odpadu. It fuckin' sucks, it suckin' fucks, it fuckin' blows, it's a piece of shit, and I don't like it. ()

Stefi. 

všechny recenze uživatele

Super seriál pro všechny co někdy drtili staré vietnamské kopie Nintenda celé noci nebo jsou do dnes zarputilí sběratelé a každý večer se doma prohrabují horou NESek, SNESek, N64ek, Mega Drivů a dalších retro strojů. James je prostě sympaťák a Nerda v jeho podaní si užijete do syta. Jeho ostatní projekty rozhodně taky stojí za povšimnutí ale myslím, že AVGN je na pomyslné stupnici přece jenom nejvýš. Super zábava a rozhodně bych doporučil každému si alespoň pár dílů zkusit, jen je třeba brát v potaz, že ke sprostému slovu James rozhodně nechodí daleko. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

První Nerdovo video, co jsem viděl, byl drsně našláplej díl o hrách s Batmanem. S několika desítkami dalších shlédnutých výtvorů tohohle sympatickýho profi hatera, nemůžu jinak, než plnou palbu. Jeden z nejlepších dokumentů, co znám - já v tom fakt vidím dost velkou informační hodnotu, a nádavkem: kýble zábavy, buvolí hovna v uchu, žraní shnilejch, skunčích, přejetejch zadků... a pití piva... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co vyrůstali na osmdesátkových herních konzolách a po obrazovce honili čtverečky co střílely puntíky na jiné čtverečky, dokument neocenitelné hodnoty. Bez ohledu na způsob podání je v tom navíc znát i kus filmařiny. Za co si ale James Rolfe u mě vysloužil uznání, jsou obsáhlé a systematické seriály, ve kterých seznamuje se staršími a polozapomenutými hollywoodskými horrory, sci-fi, béčkovými až obskurními filmy, ke kterým se člověk jen tak nedostane. Hodně štěstí s celovečerákem! ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Napred jsem si rikal, ze to bude nejaka volovina. A skoncilo to nekolikanasobnym skouknutim vsech dilu. Lidi ktery neprolejzaly za komancu maringotky s videohrama, nebo jim rodice nekoupily asijskou kopii NES, to asi moc neoslovi. Nebo minimalne nebudou chapat o cem je rec. A pro deti to rozhodne neni, protoze tolik sprostych nadavek v jednom dile neni snad v cely serii South parku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V průběhu celého seriálu jsou hry recenzovány na mnoha platformách. Nejznámějšími z nich jsou Atari 2600, Colecovision, Intellivision, Super Nintendo, Sega Master System, Sega Genesis, Sega CD, Sega 32x, 3DO Interactive Multiplayer, GameBoy, Virtual Boy, Atari 5200, CD-I, Nintendo 64, TurboGrafx-16, Sega Saturn, Sega Genesis a PlayStation. (Petronom)
  • Pivo, které James Rolfe v seriálu pije, se jmenuje Rolling Rock. (Petronom)
  • 15. 3. 2012 vznikla 100. epizoda, jednalo se o "R.O.B. the Robot". (P. J. D.)

Reklama

Reklama