Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Sice je to samý fuck, shit a potoky průjmu, ale to není na škodu, protože tenhle týpek je opravdu vtipný a hry komentuje opravdu zábavně. Dokonce tak zábavně, že to zaujalo i mě, člověka, kterému je herní svět naprosto cizí a hru vidí maximálně tak ve výloze nějakého obchodu (natož nějakou osmdesátkovou). A když jsem se tak koukala například na díly prezentující hry dělané podle slasherových hororů, tak musím uznat, že ten týpek je má asi docela nakoukané a postavy, které z nich převádí do svého světa, se chovají a dokonce i pohybují přesně tak, jak ve filmech. Trocha toho filmového fajnšmekrovství je tu zkrátka znát a je velice příjemným zpěstřením. Jen tak dál, Jamesi Rolfe. ()

Reklama

Aquarius 

všechny recenze uživatele

He's gonna take you back to the past / To play the shitty games that suck ass / He'd rather have a buffallo / Take a diarrhea dump in his ear / He'd rather eat the rotten asshole / Of a road killed skunk and down it with beer / He's the angriest gamer you've ever heard / He's the Angry Nintendo Nerd / He's the Angry Atari Sega Nerd / He's the Angry Video Game Nerd ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

První Nerdovo video, co jsem viděl, byl drsně našláplej díl o hrách s Batmanem. S několika desítkami dalších shlédnutých výtvorů tohohle sympatickýho profi hatera, nemůžu jinak, než plnou palbu. Jeden z nejlepších dokumentů, co znám - já v tom fakt vidím dost velkou informační hodnotu, a nádavkem: kýble zábavy, buvolí hovna v uchu, žraní shnilejch, skunčích, přejetejch zadků... a pití piva... ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Dokonalý počin vo všetkých smeroch. Geníále zrealizovaný sen každého starého hráča videohier. Nerd podáva satiricko-ironický pohľad na kvalitu klasík z obdobia vlády Segy, Nintenda a Atariho a jeho recenzie sú nadmieru svojské, vtipné a vulgárne. Pre niekoho môže jeho vystupovanie pôsobiť detinsky no pre verných hráčov je jeho správanie iba dokonalým obrazom skutočnosti. Každý z nás gamerov totiž vie koľko ovládačov rozbil a koľko vecí rozkopal kým prešiel frustrujúcu pasáž určitej videohry. Hudba, scenár a dialógy (či skôr repliky) sú bezchybné a nezabudnuteľné. Jediné mínus predstavuje fakt, že tento seriál je orientovaný iba na úzku skupinu divákov, no tí si ho cenia nadovšetko a preto bezrozmýšlania 90%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V průběhu celého seriálu jsou hry recenzovány na mnoha platformách. Nejznámějšími z nich jsou Atari 2600, Colecovision, Intellivision, Super Nintendo, Sega Master System, Sega Genesis, Sega CD, Sega 32x, 3DO Interactive Multiplayer, GameBoy, Virtual Boy, Atari 5200, CD-I, Nintendo 64, TurboGrafx-16, Sega Saturn, Sega Genesis a PlayStation. (Petronom)
  • 15. 3. 2012 vznikla 100. epizoda, jednalo se o "R.O.B. the Robot". (P. J. D.)
  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)

Reklama

Reklama