Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Matros 

všechny recenze uživatele

,,He´s gonna take you back to the past. To play the shitty games that suck ass. He´d rather have, a buffallo. Take a diarrhea dump in his ear. He´d rather eat the rotten asshole. Of a roadkilled skunk and down it with beer......" GENIÁLNÍ seriál, při kterém zažívám výbuchy smíchu a připomenu si všechny ty staré ,,skvosty". ,,He´s the angriest gamer you´ve ever heard. He´s the Angry Nintendo Nerd. He's the Angry Atari Sega Nerd. He's the Angry Video Game Nerd"................ jo a ještě : ,,What they were thinking?" ,,This doesn´t make sense!" ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní seriál, plný hlášek, nadávek a her. Rolfe je velmy nasraný hráč, který nevynechá větu bez toho aby nenadával(jeho nejoblíbenější slov je jednoznačně ASSSSSSSSSSSS!!!). Mám za sebou všechny díly, a ani u jednoho jsem se nenudil, a musím přiznat že hrát nějaké takovéhle hry jako třeba Dr. Jekyll and Mr. Hyde musí být opravdu strašné. Humor je postavený na nadávkách, ale prostě Rolfe je dokonale vsune tak aby působily co nejpříjemněji. Pak tu najdeme pár hoven, třeba na Bunnym. No já se královsky bavil, pokud máte rádi hry či velkou dávku nadávek jděte do toho. You piece of shit from fucking banana. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Sice je to samý fuck, shit a potoky průjmu, ale to není na škodu, protože tenhle týpek je opravdu vtipný a hry komentuje opravdu zábavně. Dokonce tak zábavně, že to zaujalo i mě, člověka, kterému je herní svět naprosto cizí a hru vidí maximálně tak ve výloze nějakého obchodu (natož nějakou osmdesátkovou). A když jsem se tak koukala například na díly prezentující hry dělané podle slasherových hororů, tak musím uznat, že ten týpek je má asi docela nakoukané a postavy, které z nich převádí do svého světa, se chovají a dokonce i pohybují přesně tak, jak ve filmech. Trocha toho filmového fajnšmekrovství je tu zkrátka znát a je velice příjemným zpěstřením. Jen tak dál, Jamesi Rolfe. ()

Stefi. 

všechny recenze uživatele

Super seriál pro všechny co někdy drtili staré vietnamské kopie Nintenda celé noci nebo jsou do dnes zarputilí sběratelé a každý večer se doma prohrabují horou NESek, SNESek, N64ek, Mega Drivů a dalších retro strojů. James je prostě sympaťák a Nerda v jeho podaní si užijete do syta. Jeho ostatní projekty rozhodně taky stojí za povšimnutí ale myslím, že AVGN je na pomyslné stupnici přece jenom nejvýš. Super zábava a rozhodně bych doporučil každému si alespoň pár dílů zkusit, jen je třeba brát v potaz, že ke sprostému slovu James rozhodně nechodí daleko. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

K tomuhle projektu jsem došel čirou náhodou kdy jsem proklikával internet a na youtubu narazil na jedno video. Od te doby jsem jednoznačným fanouškem Jamese Rolfa. AVGN se zaměřuje na staré hry, převážně NES (chcete-li Nintendo Entertainment System), a občas okomentuje inějaké periférie různých videoherních konzolí. Nejedná se ovšem o klasické recenze jak si je dokážeme představit z různých televizní, ale o mnohdy hodně promyšlenou záležitost ke které si sám píše scénáře a repliky. Hlavní otázkou asi je jak může člověka zaujmout recenzování videoher z devadesátých let minulého tisíciletí. Odpovědí je geniálnost jednotlivých recenzí, Jamesi se totiž zaměřuje hlavně na titulky jež se na CSFD označují jako Odpad!. To sebou přináší mnohé komické situace a Jamesovy komentáře se rozhodně nedrží při zemi. Pro silné slovo se rozhodně nechodí daleko (to už naznačí i samotná znělka) a jednotlivé výlevy se tak stávají naprosto kulervoucí zábavou. Přesto, že se jedná pouze o webový projekt, jeho profesionální úroveň by se mohla srovnávat s mnoha televizními počiny všeho druhu. Co říci závěrem pokud vám nevadí drsný humor a jste alespoň trochu geek budete se královsky bavit. Pokud nejste ani jedno ale chcete se naučit anglickou vulgární mluvu je pro vás tenhle seriál určen úplně stejně. PS. James má podobných projektů více, ať už jde o Board James, kde recenzuje staré deskové hry, a nebo Monster madness kde se zaměřuje převážně na monster a hororové filmy, pokaždé je to skvělá zábava. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Hudbu k úvodní znělce složil hudebník Kyle Justin, který se později i v několika epizodách objevil. Buďto hrál sám sebe nebo některé postavy z her pro 'nerecenzové' scény. (skrblik007)
  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)
  • V průběhu celého seriálu jsou hry recenzovány na mnoha platformách. Nejznámějšími z nich jsou Atari 2600, Colecovision, Intellivision, Super Nintendo, Sega Master System, Sega Genesis, Sega CD, Sega 32x, 3DO Interactive Multiplayer, GameBoy, Virtual Boy, Atari 5200, CD-I, Nintendo 64, TurboGrafx-16, Sega Saturn, Sega Genesis a PlayStation. (Petronom)

Reklama

Reklama