Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Gereth 

všechny recenze uživatele

K Ink budu shovívavější. A to přesto, že amaterismus a lacinost z něho kouká na každém třetím kroku. Protože o podobné filmy člověk zakopává jen vzácně, protože nejedna zdejší postava, myšlenka či scéna má větší hloubku než většina americké hollywoodské produkce a protože pro jinakost já mám slabost. Vzhledem k více úrovním a několika možnostem interpretace si to ale celé budu muset dát ještě jednou. // 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prostě wow až mi vytryskly slzy. Řekl bych, že Ink je poměrně neznámá a nenápadná pecka s úchvatným soundtrackem a naprosto odlišně pojatý film, než jsem měl do té doby možnost vidět. Krásné v jednoduchosti a zároveň komplexnosti, která by vás po shlédnutí měla donutit k zamyšlení. To je pro mě film INK. Doporučuji každému, kdo to s filmem myslí alespoň trošku vážně...80% ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Všichni jsme součást písně, jen já slyším hudbu.“ Propadla jsem kouzlu Inkink je vášeň… ink je dokonalost. Jamin Winans vytvořil barvitě hravé nekonečno úžasnou strhující formou. Hudba je dynamická smršť podbarvena konejšivým pohlazením, jejíž výrazné tóny mě zanesou až na vrchol omámení – nefalšovaný pocit Ink. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Překvapivé,divné,nestandartní,zvláštní,originální. Jiný pohled na boj dobra a zla v každém z nás at už jsou to naše vědomá rozhodnutí která ovlivnují naši budoucnost,a nebo naše (podvědomé) snové volby. A to že nás možná někdo postrkuje (dobrým nebo špatným směrem)....?!?...je jen na každém z nás v co věří...Jedno je jasné,každý život je jedinečný a stojí za to o něj bojovat.!! Skvělá hudba podtrhuje tuhle ""pro mě jedinečnou"" věc. 90% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi a to celú dobu, že tento výborný a v podstate jednoduchý scenár, nedostal náležitú vizuálnu opateru. Ten DVD look ma štval už od prvej minúty, ale je senzačné, čo sa vlastne odohráva. Emocionálny a akčný, s tým že režisér nevie podať ani jedno a ani druhé. Z tých scén sa viditeľne derie veľkoleposť, ale vyzerá to tak ako keby ste sa vytláčali membránou a vašu hlavu by bolo vidno iba ako obrysy. Herecké výkony sú na pol ceste. Neodsudzujem, tu sa mohol zrodiť kult a masový úspech. Mám pocit, že sme prišli zrejme o jeden z veľkých trhákov kinematografie, ak by boli šušky a väčšia profesionalita. Tak tu je len veľkolepá snaha o vyššie zmienené. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama