Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Notorický sukničkář Steve Brooks je chladnokrevně zavražděn třemi ze svých milenek za početné citové zločiny, spáchané na ženském pohlaví. V očistci dostane ještě jednu šanci. Může se vrátit na třicet dnů na svět a když najde alespoň jednu ženu, která ho má opravdu ráda, jeho návrat bude trvalý. Steve si oddechne, ale jen do chvíle, než zjistí, že byl pro svůj návrat vybaven tělem přitažlivé blondýnky. Podaří se mu sice vydávat se za svoji nevlastní sestru Amandu a dokonce získá své bývalé místo v reklamní agentuře, ale jinak se potýká s neustálými problémy. Těžko si zvyká na nový zevnějšek a především na nevybíravý způsob dvoření svého šéfa i dalších mužů. Pokus navázat vztah s lesbickou majitelkou velké kosmetické firmy sice přináší agentuře výhodnou smlouvu, ale ke kýženému cíli nevede. Amanda je zoufalá. Vyměřených třicet dnů rychle plyne a jediný, kdo k ní chová kladné city, je Stevův přítel Walter. Všechno se zdá být ztraceno, než Amanda zjistí, že následkem jedné noci, strávené s Walterem, v jejím těle klíčí nový život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Ladným krokem gorily, nožky se mu křížily." Chlapa v ženském těle a škobrtání na vysokých podpatcích předvedla, spolu s tím Po čem muži touží a s grácií sobě vlastní Anna Polívková, vtipně a s citem pro míru. To se ovšem nedá říct o Ellen Barkin a nechápu komentující, kteří ji tady chválí. Za co? Podle mě děsně přehrávala, škobrtala a kymácela se jak v němé grotesce, případně ploužila jak ožralá po náledí. To vše téměř půl filmu, čímž hrubě přetáhla strunu a byla s tím nudná a děsně otravná. Za tu dobu bych se v lodičkách naučil ladně plout, jak labuť bílá po hladině, i já, chlupatý a echt nemotorný samec. Je to škoda, zbytečně mi to kazilo jinak vtipnou, lehce mravoučnou komedii. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

I napriek počiatočnej nedôvere ku kvalite tejto snímky nakoniec musím poznamenať, že z námetu režisér vyčaroval naozaj sviežu a vtipnú komédiu, ktorá síce nedráždi mozgové bunky, ale náramne ,,rozventiluje" myseľ. Neviem, či sa mi tak rýchlo podarí zabudnúť na excentrickú a ,,mužskú" Ellen Barkin, na jednotlivé komediálne segmenty či nadpriemerné herecké výkony. Proste veľmi príjemná filmová záležitosť. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Sukničkáře Steva Brookse (Perry King) zavraždí jeho tři milenky, za to, jak hnusně se dokáže chovat k ženám. Na pomezí mezi nebem a peklem jej bůh sešle zpět na zem, aby zde našel alespoň jednu ženu, která by jej milovala. Ďábel mu celou věc náležitě zkomplikuje. Steve se totiž ráno probudí jako žena. Začne se tedy vydávat za svou neexistující sestru Amandu (Ellen Barkin) a začíná bláznivý hon za ženskou láskou..Výborný námět, ovšem hodně špatně natočený. Herci mi připadali opravdu hrozní a nic dobrého na tom nepřidal ani debilní dabing TV Prima. Dívat se na to večer, tak jistojistě usnu. 40% ()

wray 

všechny recenze uživatele

I tento film som zazrel pred par mesiacmi v TV pri prepinani kanalov a zaujalo ma to dost aby som to dopozeral az dokonca - povedzme teda ze zaujimave :) Dnes som si vsak nevedel vobec spomenut o com to vlastne bolo :/ Povedzme teda ze prijemna oddychova komedia o prevtelovani, muzoch a zenach z 90tych rokov - bohuzial vsak prilis jednoducha na to aby sa to dalo zaradit k "legendam" 90tych rokov. Ak to zazriete niekedy v TV - dopozerajte to, je to fajn film. Ale ist do toho s pocitom "tak tento film som si chcel uz dlho pozriet" - tak to asi nie. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Mozno pre mnohych len obycajna podpriemerna komedia, ale ja som sa na nej uz davno bavil v kine a po niekolkorocnej reprize nemozem povedat, ze by tato komedia stratila u mna nejake sympatie. Netvrdim, ze je to najlepsia komedia vsetkych cias, ale proste vykon Ellen Barkin ma opät pobavil a pacil sa mi aj namet. Reziser Blake Edwards ma s komediami bohate skusenosti, napokon prave tento reziser natocil slavnu komediu SNIDANE U TIFFANYHO (1961) s Audrey Hepburn alebo serie RUZOVYCH PANTEROV od roku 1963 s Peterom Sellersom, preto sa podla mojho nazoru od neho asi prilis vela ocakavalo aj od tejto komedie... 05.10.2009 ______ Ellen Barkin - (Amanda Brooks) +++ Jimmy Smits - (Walter Stone) +++ JoBeth Williams - (Margo Brofman) +++ Lorraine Bracco - (Sheila Faxton) +++ Tony Roberts - (Arnold Freidkin) +++ Perry King - (Steve Brooks) +++ Bruce Payne - (Diabol) +++ Lysette Anthony - (Liz) +++ Tea Leoni - (Connie - dievča snov) +++ Hudba: Don Grady, Henry Mancini +++ ()

Galerie (56)

Reklama

Reklama