Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pat Baker je šerifem v malém městečku. Jeho mentálně postižený syn Kurt je zavřený v psychiatrické léčebně. Byl tam umístěn před třinácti lety za brutální vraždu své matky. Jednoho dne se Pat dozví, že jeho syn utekl… Pracovník nemocnice, který ho šel hledat, je nalezen mrtev. Pat se rozhodne na vlastní pěst vyhledat syna a vyrazí do lesa, kde se Kurt schovává. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (20)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Film průhlednej jako pramenitá voda z hor Adršpašských. Před 30-ti lety by to působilo svěže a neotřele, dneska to pořádně nevyvolá ani to správné napětí, jelikož celou zápletku odhadne i ten nejnezkušenější divák nejdéle po dvaceti minutách. A protože Frayed trvá - bohužel - téměř dvě hodiny, má tendenci nudit. Přesto nemůžu tvrdit, že by to bylo úplně špatný, naháněčky v lesích mám celkem rád, úvodní rozmlácení lebky taky fajn, ale jak řikám: chybí tomu kratší stopáž a razantnější nápad. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Začátek prvních pěti minut, kdy syn zabijí svou matku byl skvělý a já věřil v kvalitní horor, ale to bylo na začátek vše. Nebýt hodinového pomalého začátku, s pubertálními výlevy a naprosto hrozným dějem, byl by z toho kvalitní hororový zážitek. Režisér se bohužel netrefil a to pravé ořechové přišlo až po hodině čekání. Závěr už je perfektně napínavý a s překvapením, které nikdo nemohl čekat. Já v závěru koukal jako blázen a nevěřil jsem vlastním očím, protože takové závěry si představuji u daleko kvalitnějších filmů.. 5/10 = 55% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Baker, šerif z malého mestečka, tragicky stratil manželku potom ako bola brutálne zavraždená jeho psychicky narušeným synom Kurtom. Ten bol umiestnený do psychiatrickej liečebne pre extrémne nebezpečných pacientov. Po 13 rokoch má byť prevezený na iné miesto. Kurtovi sa však podarí ujsť a nemá zľutovanie s nikým kto mu skríži cestu. Film začal tak neuveriteľnou scénou, že som na chvíľu uveril a povedal si sám pre seba - toto bude pecka. Ale potom tých 100 minút hrôzostrašnej nudy nasiaknutej prešpikovanými dialógmi ala Krásni a bohatí, hereckými výkonmi z lacného nemeckého porna, primitívnym chovaním postáv alias Homer Simpson, ktorého som práve urazil, odsúdila tento horor na úroveň zapáchajúcej amatérskej americkej sračky. Len vďaka úvodu a záverečnému rozuzleniu udeľujem milosť v podobe dvoch hviezdičiek. Film si pustite prvých a posledných 5 minút. To Vám bohato bude stačiť. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný slasher, jehož tvůrci se očividně v mládí dívali až příliš často na Halloween... Nemůžu říct, že by Frayed neměl chvílemi opravdu slušnou atmosféru a pěknou úvodní vraždu, ale co z toho, když pointu odhadne pětiletý divák během pár minut a taky by filmu neuškodily střihačské nůžky... Skoro dvouhodinový slasher je trochu moc... ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo že pôjdem s hodnotením vyššie, ale...: 1. Film sa neskutočne ťahal, o pol hodinu sa dal kľudne skrátiť. 2. Trapné rozuzlenie, skoro ako v Noc s nabrúsenou britvou. To neznášam. Ale celkovo sa nejedná o žiaden prúser, naháňačky v lese boli fajn, trochu som sa aj bál, keďže som to sledoval v noci. Herci žiaden zázrak, najlepší bol asi Kurt s maskou na hlave, ten mal charizmu, bez nej vôbec. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama