Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Libertine

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Akční / Dobrodružný / Hudební
Francie, 1986, 11 min

Recenze (10)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Písnička mi nepřijde zas tak zvláštní, ale videoklip k ní je prostě půvabný. Jak zde psali jiní, daří se mu poeticky skloubit erotiku a krev ze soubojů 18. století, což se v této kvalitě nevidí často. Také v duchu tohoto filmu je píseň představena na turné z roku 89, přičemž se kvůli tomu dostaví i hlavní rivalka z videa https://www.youtube.com/watch?v=-Tqo0yz0i6I . ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

je oficiálně potvrzeno (v policejních análech zdokumentováno), že jen v samotné Francii spáchalo kvůli Mylene Farmer v uplynulých letech minimálně sedm mužů sebevraždu … beznadějně ji milovali a nabízeli ochranu - když je odmítla, tak … (blázni, že ano .. ale dobrý vkus měli .. to se jim snad upřít nedá .. ne?) ...-... její dvorní režisér Laurent Boutonnat s ní natočil několik nezapomenutelných mini filmových příběhů – toto je jeden z nich … ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Madonna se svými lacinými erotickými provokacemi, kam se hrabe Jackson se svými nudnými videoklipy, zvolal jsem v roce 1987, kdy jsem Libertine viděl poprvé a celou noc jsem tehdy čekal u obrazovbky, jestli se klip objeví znovu, abych zjistil jméno interpretky. Dekadentní, smyslná, krvavá a přece svým způsobem snová podívaná, s mistrovskou kamerou, skvělým propojením hudby a obrazu a doknale vygradovanými emocemi. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mylene jsem objevil někdy začátkem 90 let na MCM a od tý doby jí nepřetržitě miluju. Ta dekadence v tomhle klipu je absolutně jedinečná, kam se na Mylene hrabou všechny ty americký hopsandy v čele s Madonnou. Videoklip co je lepší než mnoho filmů. Jeden z mých nejoblíbenějších videoklipů. Přečetl jsem si tady u kolegy, kolik chlapů kvůli Mylene spáchalo sebevraždu, ono to působí až jako fake, ale nepochybuji o tom, že z Mylene jsou chlapi paf na počkání. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Myléne jednoducho vie, čo je erotika a čo je umenie a vie to spojiť. Jeden z najlepších klipov vôbec. 10/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama