Reklama

Reklama

Mylène Farmer : Tristana

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební / Fantasy / Romantický
Francie, 1987, 12 min

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutečný, prostě kdybych měl někdy točit klipy, tak Boutonnat + Farmer jsou pro mě inspirací číslo jedna. Je to šílený, ale dokonalý po všech strankách. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mylene Farmer byla kočka, její klipy příběhy, na které se bezva dívá, i když většinou jsou z válek a ona tam ztrácí svou lásku... zde si pro změnu Francouzi dloubli do ruského komunismu. Nojo, do té doby byli s feudálním Ruskem jedna ruka, že? Zlá královna je opravdu strašidelná! V Disneyovi se stává potravou pro supy, zde pro vlky...( a jeden si hned vzpomene na Jakubiska) ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Děkuju Jezince.Jezince, protože dosud jsem o tomto vpradě revolučním hudebně dramatickém díle neměl tušení. Zlá královna a její cosi jako Rasputin, trpaslíci coby ruští mužici s obrazem Marxe na stěně, bělogvardějci, Lenin, revoluce... Již vzhůru psanci této země, neboť revoluce ještě nebyla tak přitažlivá :) ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem si myslel, že Sněhurka byla havraních vlasů, ale rusovlasá Quebečanka Mylène Farmer je Tristana alias Sněhurka půvabná a přesvědčivá. Zajímavý je tento francouzský hudební klip zasazením do Ruska v době řijnovo-listopadové revoluce, ruštinou, Leninem, atmosférou a Mylène Farmer. Ptala se zlá carevna s Rasoukinem (možná variace na Rasputina) zrcadla, která revoluce či kontrarevoluce či evoluce je nejkrásnější? Znázorňuje sedm trpaslíků sedm původních členů Varšavské smlouvy v čele s revolucionářem jako Sovětským svazem? Byl by klip v ČR trestný za propagaci komunismu? ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

je oficiálně potvrzeno (v policejních análech zdokumentováno), že jen v samotné Francii spáchalo kvůli Mylene Farmer v uplynulých letech minimálně sedm mužů sebevraždu … beznadějně ji milovali a nabízeli ochranu - když je odmítla, tak … (blázni, že ano .. ale dobrý vkus měli .. to se jim snad upřít nedá .. ne?) ...-... její dvorní režisér Laurent Boutonnat s ní natočil několik nezapomenutelných mini filmových příběhů – toto je jeden z nich … ... spolu s Libertine a dalšími klipy vyšlo na dvd v r. 2000 : Mylene Farmer - Music Videos ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama