Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

javirgo 

všechny recenze uživatele

Dost neobvyklý a o to víc zajímavý pořad, který může zaujmout a také poučit i obyčejného diváka. Nabízí se zde široká škála i těch nejpodivnějších podnikatelských záměrů . Některé jsou sice pro zasmání, ale občas se najde i pár dobrých, které stojí investorům za uvážení. Pak je velmi zajímavé, sledovat jejich reakci, jak se k nabízeným záměrům vyjádří. Pořad považuji za kvalitní a i výběr investorů se dost povedl. Přála bych si, a nejen asi jen já, aby nám TV takové nápadité pořady nabízela častěji. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Den D je typickým příkladem toho, že když už přijdete s kvalitní inovační myšlenkou a nemáte potřebný vstupní kapitál, je vždy po ruce někdo (v tomto případě pětice investorů), kdo vycítí vlastní šanci a ve výsledku Vás "obloží"! Česká vynalézavost nezná hranice a tak máme šanci vidět to nejlepší z domácích kutilů, kterým už Přemek Podlaha s Kozlíkem Šikulou a s Receptářem prima nápadů zavřel nadobro dveře. To vše opentleno přirozeným komentářem J.Pokorným. A závěrečná rada (ne však H.Pawlowské) pro všechny potencionální uchazeče? "Business plán, predikce a čísla jsou základ"!.-) ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který tu měl být už možná o 15 let dříve, ale díky bohu za to, že aspon BBC své nápady posílá do světa. Přijde mi to ale také trochu unylé, místy tomu chybí šťáva, ale takový je asi holt někdy byznys. Já se u toho docela bavím a dá se to brát i jako dobré školení pro ty jež by chtěli někdy podnikat (nechť jich je jen více a více). 65% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Skutečně zajímavý a originální pořad, který má pro snaživce nějaký přínos. Velice rád sleduji odvahu některých jedinců, kteří na poli podnikání přicházejí s nápady, na které by nepřišla ani J.K.Rowlingová s kouzelnickou hůlkou zapíchnutou v nose. Výběr investorů je skutečně pestrobarevný a názor každého z nich stojí za vyslechnutí (a někdy i pobaví). 75% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pořad nebo soutěž, chcete-li, která je či byla opravdu na úrovni. Škoda jen, že skutečně málo nápadů co lidi přinesli bylo uskutečnitelných a které za něco stály a měli je dobře zpracované. Někdy se u toho člověk i docela pobavil, s čím dokázali lidi přijít a mysleli si, co kdyby náhodou. :-) Nedíval jsem se pravidelně, ale kdybych mohl, určitě bych nevynechal jediný díl. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)
  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)
  • První úspěšná investice padla již v prvním díle první série, kdy napůl zainvestovali Ondřej Bartoš a Marta Nováková projekt rehabilitační matrace ve výši 1 200 000 Kč, který investorům přijel představit pan Břetislav Suška. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama