Reklama

Reklama

Kurošicudži

(seriál)
Trailer 6
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Mysteriózní
Japonsko, (2008–2024), 22 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jana Toboso (komiks)

Hrají:

Maaja Sakamoto, Daisuke Ono, Džun'iči Suwabe, Romi Paku, Šundži Fudžimura, Ajako Kawasumi, Kendžiró Cuda, Noriaki Sugijama, Šinnosuke Tačibana (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Je mu teprve dvanáct let a už je hlavou rodiny. Zřejmě to bude tím, že jeho rodiče mu zavraždili a jeho se zabít pokusili. Bylo by se jim to podařilo, kdyby Ciel Phantomhive neuzavřel smlouvu s démonem. Ten mu pomůže vypátrat a eliminovat vrahy jeho rodičů, na oplátku dostane Cielovu duši. Mezitím, než se jim podaří zjistit, kdo zavraždil Cielovi rodiče, musí démon uposlechnout každý jeho přímý rozkaz. Důkazem této smlouvy je znak na Cielově oku a démonově ruce. A tak Ciel s novým sluhou Sebastianem Michaelem zažívá spousty dobrodružství, jež spějí jen k jednomu konci… (Zíza)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (32)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Já nevim, shlédnul jsem to jen proto že mě na postavy.cz zaujalo hodnocení jedné postavy... která se z nějakých podivných důvodů ocitla na třetím místě před Narutem a Ichigem? před jedinou dívčí anime hrdinkou? Jako vážně? Tak jsem se to jen tak ze zjevovanosti z čeho jsou všichni tak odvařený to prubnul to. No upřímně.... až na ty podivně akrobaticky halůzní pasáže... mě tahle super homolezecká záležitost nezaujala.... navíc ještě pedofilní? Kolik je hlavní postavě? 12? Si děláte pr... prdel? O_o To už i Dance Vampire Bunt mělo z lolitskou slečnou Cepešovou lepší atmosféru než tenhle nudnej paskvil přihřáté verze Ďabelse a holmese? A to nemluvím ani o druhém dílu který je upřímně více než zbytečný.... ještě větší otrava, ještě víc pedofilní a přiteplené a navíc... nechutné (jak se jí hrabe v tom oku a ten MEČ!). V podstatě mají postavy tak tupí masochistický charakter že kdyby tam někdo z těch hlavních náhodou zhebnul, já snad začnu plesat radostí! Popravdě lidi, vy budete asi trošku divný že? 8/ Takže dávám aspoň jednu hvězdu za finální škubání opeřence.... aspoň něco a aj v pokračování se něco dělo. I když tedy přidat tomu spratkovy... tedy těm dvěma, pár let a jasně je přeorientovat na holky... aby bylo jasno, kde ďábel nepochodí i když v podstatě člověku není do poslední chvíle jasno po čem Seby zkutečně tak lační.... jestli mu jde jen o Cielovu duši... a nebo o samotný obal. Koneckonců je to ďábel... tomu je nejspíš nějaká zakázaná láska totálně u ocasu... (myslím ten vzadu XD) . Což potom ten úchylnej SMRŤÁK? Tedy, Celá rodina smrťáků... udělat z toho někdo ichi hentai určitě by to slavilo větší úspěch. B) No spíš to neřešit. Takže jedna hvězda za kresbu.... škoda snahy, ale tak už se stalo. Tedy 2 hvězdy je více než dost... šel bych i na tři, ale to už by mě tu někdo mohl podezřívat z toho že se mi to ve zkutečnosti líbilo a komu se vážně nedokážu přinutit..... V podstatě, ono to zas tak špatný není se týče fungování schinigami světa, jenže je to hrozná nudaaaaa. A to mě ještě čeká Holic, nj... já budu asi trochu masochysta. :D ()

Kordus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic nového pod sluncem, originalitu by z toho nevykopal ani mistni uchylny hrobnik. Prestoze vicemene souhlasim s komentarem Subjektiva, stejne jsem se nemohl od sledovani odtrhnout az do posledniho dilu. Mozna uz jsem dlouho zadne anime nevidel a tak jsem jen prilis blahosklonny, kazdopadne davam ctyri hvezdicky za solidni atmosferu. ()

Reklama

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na prvý pohľad ma Kuroshitsuji dostal svojou magnificent-nou kresbou a OST. Zo začiatku môj skepticizmus ohľadom príbehovej linky aktívne fungoval, keďže väčšia časť stopáže sa točila okolo Sebastiana. Nehovoriac o case-after-case basis,pripomínajúc Detektiv Conan. No napokon som prepadla Kuro vďaka vykresleniu viktoriánskej éry, ústrednej dvojice, ku ktorím sa pridal Undertaker, Agni. Spolu ruka v ruke s komediálnymi vsuvkami, ktoré odľahčovali temnú atmosféru. Kuro má určite svoje nedostatky na dokonalosti, ako napríklad čo mne najviac trhalo oči boli (SPOILER!) zbrane shinigami, ktoré údajne prerežú čokolvek, kým v skutočnosti sú to iba obyčajné záhradnícke náčinie. Alebo tiež strácanie sa v retrospektívach. Pre mňa sa svojim spôsobom toto nenápadné anime stalo dokonalým hlavne kvôli dialógom medzi Sebastianom a Cielom, ktoré ma dostali. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Ciel Phantomhive, sirota z vysoce postavené rodiny viktoriánské Anglie, má slouhu. Není to jen tak ledajaký slouha, je to slouha ďábelský a čertovský. Doslova. Jmenuje se Sebastian a Ciel s ním řeší zapeklité případy vražd, tajemných úmrtí apod. A když scénář dá, i na temnou minulost Cielovu dojde a dozvíme se, kdo že mu to zlikvidíroval rodinku... Zápletka, jak jistě uznáte, není příliš originální, ale zajisté se i v ní skrývá možnost, se příjemně pobavit. To by ovšem její uchopení muselo za něco stát. V tomto případě se odporné chyby příliš nahromadily. Ústřední dvojice se k sobě chová nezdravě intimním způsobem, jak nějaký velmi slizký uke a seme. Jen na ten sex a polibky kupodivu nedojde. Postavy nemají v podstatě žádný charakter. Nadužívá se chibi forem postav (superdeformed). Vtipy jsou jedny z nejtrapnějších, na které lze narazit. Vše je stylizováno do hnusně přeslazené "panenkovské" formy. Zápletky jednotlivých epizod a i další prvky jsou ukradeny z jiných děl, přičemž jsou důmyslně připraveny o všechno krásné, co v nich kdysi mohlo být. V závěru se vše stává nechutně patetickým. Postavy mají schematické a neuvěřitelně absurdní motivace. Ani nemám chuť to rozebírat dopodrobna. Silná *. ()

immortalis 

všechny recenze uživatele

První co mě zaujalo na tomhle anime byla kresba a celkové zasazení do Londýna. Sebastian Michaelis sluha, který splní každé přání. Grell Sutcliff skvěle ujetá smrtka. Pro někoho možná nepochopené anime, ale pro mě má své vlastní osobité kouzlo. Konec konců jsem jen komorník! Hodnocení: 8,5/10 ()

Galerie (2 090)

Zajímavosti (5)

  • Dětská říkanka „Over the hills and far away“ je skutečná britská ukolébavka ze 17. století. (AloeB)
  • Název seriálu lze volně přeložit jako "Černý komorník". (Hromino)
  • Úvodná pieseň seriálu je od japonskej skupiny SID a nesie názov “Kiss of Monochrome“. Pri záverečných titulkoch seriálu, po trinástu epizódu, hrá pieseň “I am alive“ od BECCA a od štrnásteho dielu skladba “Lacrimosa“ od známej japonskej skupiny Kalafina. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama