Reklama

Reklama

Green Lantern: První let

  • USA Green Lantern: First Flight
Trailer

Před více než třemi miliardami let rasa nesmrtelných známá jako Strážci vesmíru, vytvořila tým hrdinů a dala jim za úkol chránit svobodu a právo ve všech galaxiích. Každý z nich dostal prsten s jedinečnou mocí, který umožňuje svému majiteli ovládat svět kolem sebe a omezují ho pouze fantazie a vůle toho, kdo jej nosí. V animované dobrodružné sci-fi se představuje pilot Hal Jordan, jemuž umírající mimozemšťan nabídne právě tento prsten moci a s ním i členství v hrdinské intergalaktické policii. Hal nabídku přijme a stane se tak prvním pozemšťanem v jednotkách Green Lantern. Brzy ale odhalí rozsáhlé spiknutí, které ohrožuje celou strukturu Green Lantern, a musí využít všech svých právě nabytých schopností, aby byl ve vesmíru zachován mír a řád. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

891. hodnocený film: Možná se budete divit tomu přehnaně vysokému hodnocení. I já se musím trochu pozastavit a uvést, že v tomto případě hodnotím snímek "Green Lantern: První let" v rámci komiksového žánru. Rozhodně se jedná o pevedený film, kde, jak už to bývá, bojuje dobro se zlem o záchranu všeho živého i důstojnosti lanternů. Grafika je poměrně zdařilá a každopádně působivá, stejně tak jako dobrý příběh. Proto 4* jsou dostatečným argumetem mého rozhodnutí. 4* ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Ne, GL nedosahuje kvalit předešlých es režisérky Montgomery, ale pořád jde o komiksový film dost kvalitní na to, aby strčil některé své hrané sourozence do kapsy. Především postava Sinestra svou slušnou propracovaností zachraňuje jinak hodně přímočarý děj. ___ Animace opět jednodušší, ale svou "fyzikou" jasně ukazující na něčí talent. ____ Mé titulky najdete Z D E ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Rychlý start, svižné tempo a přímočarý děj. To jsou atributy prvního letu. V superhrdinských filmech toho asi vážně moc nepřekvapí, snad jedině příběh jak se stal hrdina hrdinou, pojetí jeho postavy a jak moc pěkně je ten panáček vybarvený. A tady v tom filmu se snoubí všechny možné průměry. Přesto jsem se dobře pobavil. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Rubačka, která jistě ospravedlňuje chystaný příchod "velkého" Lanterna do kin v hrané podobě. Žádné zázraky divák ani nečeká, ale zábava na solidních 75 minut to je každopádně. Režisér Lauren Montgomery už má nějaké ty direct-to-dvd tituly s hrdiny od DC za sebou a tak se zde hraje na jistotu. 65 % ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Tohle není ani tak komixovka jako skoro slaďoučká pohádka pro děti (dobrá... až na tu slečnu, která vlastně nebyla až tak úplně hodná...) A nebejt tam veverka, pro který mám slabost, tak jsme ještě níž... Tohle byla prostě ta klasická pohádka, na které jsem se vydržel dívat když mi bylo deset... V té době jsem je vlastně doslova hltal... Leč tahle přišla o devět let později a na mém vnímání se to nutně muselo projevit... ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama