Reklama

Reklama

Preacher - Série 1

(série)
USA, 2016, 10 h (Minutáž: 60 min)

Scénář:

Garth Ennis, Sam Catlin

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Dominic Cooper, Joe Gilgun, Ruth Negga, Lucy Griffiths, W. Earl Brown, Tom Brooke, Anatol Yusef, Ian Colletti, Derek Wilson, Jackie Earle Haley, Ricky Mabe (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (26)

spikey1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po prvních epizodách je to neokoukaný, nápaditý. Bitky jsou Ritchiovský a po všech možných netflixovských rádoby pánoprstenovkách (dopis pro krále, Zaklínač, Wheel of time) si užívám něco co si víc hraje, než aby hledalo vyjeté stezky... jasně, můžeme tu hovořit o variaci na Constantina, ale zatím baví moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série obsahovala celou řadu slabých momentů, ale vydýchal jsem je a užil jsem si radši momenty podařené, naštěstí ani těch nebylo málo. Seriál mixuje brutální krvák s komedií, která místy přechází až do frašky, přivádí na scénu dva anděly v ilegalitě, přátelského upíra, který ujíždí na alkoholu a opiátech, kazatele s temnou minulostí a obyvatele městečka, v němž bych se fakt nerad vyskytl. První řada mi přišla jen lehce nadprůměrná, ale na druhou stranu mě nijak nezklamala, takže druhou sérii určitě uvidím. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc nevím jak tento seriál definovat. Je to asi jeden z největších hitů poslední doby a má na to svým způsobem právo. Má nějakou svoji fanouškovskou základnu a vůbec to s jeho budoucností, co se týče kreativity nevypadá špatně. Ale to bych posoudil až se dostanu naplno ke komiksu. Preacher je úžasný v tom, že je to fakt jeba ve svém oboru, co se týče kreativity i jiných prvků. Problém u mne nastával v tom, že i když dokážu ocenit originalitu, nemá to co dělat s tím, že mne seriál třeba nebavil tolik jako takový (ne tolik, ale přesto též) originální Lucifer. A o to jde. Seriál je v pohodě na koukání a baví vás. Ale spíš v tom slova smyslu "Hej kámo, vyšel Preacher. Hmmm, tak se třeba za hodinu kouknu až budu mít čas." - než spíš v tom smyslu "Ty krávo, vole, vyšel Preacher seru na vše a jdu koukat!. Takže asi tak. Můj názor. Těším se na druhou sezónu. Lidi ohledně scénáře s postavami solidně vyjebávaj. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Fuuuuck a doprdele k tomu...Já jsem nadšená...Jednotlivé díly mají kolísavou tendenci, ale konec mě opět přesvědčil...Jesse s Cassidym jsou sqělá dvojka + Tulip, tomu dodává šťávu...Podotýkám, že neznám komiks, takže pro znalce to bude asi o něčem jiném...Mě jako neznalci se to , ale moooc líbilo...Je to takový mišmaš s šílenými postavami, divnýma týpkama a vůbec o divným městě v Texasu, který ovšem znázorňuje americký dějiny v kostce...Bůh masa a konzumu vyhrává a je na Kazateli, jestli najde toho skutečného...Za mě 85% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako komiksem nepolíbený jsem neměl příliš velká očekávání, tak trošku jsem si myslel, že to bude hezky po Rogenovsku/Goldbergovsku prvoplánová jatka s mnoha wtf momenty. Pilot se v hodnocení poměrně vyšvihl i když mě osobně ničím příliš nenadchl a od té doby servíroval lepší či průměrné díly a jen jeden perfektní. Na rozdíl od jiných jsem ale nikdy nebyl proti samotnému Preacherovi Cooperovi, takže v tomhle směru v pohodě, ovšem absolutně nejvíc jsem fandil Tulip, která se stala mojí nejoblíbenější postavou. Celkově se tedy vrátím rád ke druhé sérii (zvlášť když neběží v hlavní seriálové sezóně) ačkoliv nás tedy opět nejspíše čeká seznamovačka s novými postavami...7/10 ()

Galerie (247)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně při příchodu andělů k cestovní agentuře si můžete všimnout plakátu, lákajícího k horské návštěvě Československa. (Reyak)

Reklama

Reklama