Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tygřík chodí po domě a má hlad. Celou dobu jsem přemýšlela, když už mu dva týdny nedali nažrat, jestli se chudáček dostane k něčemu dobrému.. Na začátku to vypadalo jako originální nápad- dům zatlučený prkny zvenku z důvodu hurikánu, vevnitř dva sourozenci, z nichž jeden je autista, no a aby toho nebylo málo (mně by to jako základ bohatě stačilo), tak jim tam pobíhá tygr. S úspěchem by se dalo říct, že scénář byl spíchnut po flámu partičky lidí čerstvě po oboustranné lobotomii, ale mělo to své světlé chvilky. Za jeden moment, kdy ten pruhovaný krasavec tak pěkně žmurkne do roury, přidávám třetí hvězdu. SPOILER fakt těžký SPOILER muhaha, tak se nakonec nažral :-). ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Kdo by to řekl? Vůbec jsem tohle nečekal. Kočička uvnitř domu, nemožnost utéct a řádně vygradovaná hra, na kočku a myš. Pokud se přenesete přes pár blbostí, jako tygrovo nadprůměrné IQ viz. akce s mobilem, nadzvířecí sílu atd. zatímco Kelly není schopna sundat pofidérní destičky z oken, tak vám dojem už nic nenaruší. Přesto věřte, že budete napnutí jak kšandy. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Príbeh sa zdal byť totálne dementným ale ako prišlo vysvetlenie v tej chvíli som bol spokojnejší,nemôžem povedať,že to vysvetlenie malo niečo z logikou ale určite bolo hodnejšie ako to ktoré sa tam najprv pýtalo.Koncept filmu bol veľmi schopný a keď začala veľká mačka pobehovať po dome,tak som len žasol aké silné pocity vyvoláva vo mne tento film. Pozitivné pre silné napätie,ktoré hustlo každou minútou a negatívne pre nespočetne veľa náhôd a nedomyslených situácii,ktoré mi prekážali si užiť tento film na plno.Ale aj tak som z filmu veľmi prekvapený v dobrom,keby tu bol väčší masaker dávam z určitosťou 4* ale aj takto veľmi silné 3*. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pochvalu si zaslouží především kostýmní návrháři. Úbor, který prakticky po celý film nosí hlavní představitelka, je navýsost výborně zvolený. Horší je to už s pochvalou pro samotného režiséra, který nemá koule na to, aby se úbor hlavní představitelky například roztrhl, namočil do ledové vody, shořel, nebo jednoduše skončil na podlaze. Ale teď vážně. Nečekal bych, že někdo přenese na plátno horor/thriller s tygrem v hlavní roli a ono to bude relativně fungovat. Funguje, místy navíc navýsost dobře. Burning Bright je zkrátka solidní jednohubkou, která sice vytřepe z rukávu i dost nesmyslů, ale ve výsledku potěší. Autistický bratr je dle mého slušné scénáristické oživení (i když bych ho taky radši předhodil hladové šelmě).. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kelly je neuvěřitelná dívka protože hádám, že musela mít tak 100x nutkání svého brášku tygříkovi naservírovat a v klidu odkráčet pryč směrem vysoká...místo toho malému autistovi neustále zachraňuje krk a k tomu tygrovi znepříjemňuje život jak jen to jde. Té holce nešlo nefandit takhle nesobeckého tvora člověk fakt nepotká...Jinak scéna s rourou je asi nejlepší a film celkově má dobrou atmosféru, dobré scény a je tak o 2* lepší než jsem vůbec čekal, takže děkuji uživatelce AMYNKA za doporučení a jsem rád, že jsem se nechal ukecat. Na oplátku čekám že si zítra pustí co jsem pro změnu doporučil já a bude alespoň tak spokojená jako má maličkost. PS : To že je tygr pravej a ne 100% DIGITAL, dodalo filmu pořádné grády a Briana je taková třešeň na dortu. Spokojenost. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama