Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič čo by výraznejšie zaujalo - dej plochý, nevýrazný a hrozne nezáživný. Taká pletka o ničom. Mám dojem, že fantasy motív anjela zostal trestuhodne nevyužitý. Jediný moment, ktorý stál za to, bol nástup Travoltu po prvý krát na scénu. To bolo celkom zábavné. Žiaľ trvalo to len chvíľu a potom zase len nuda a nuda... Podpriemer. 40/100 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Cukru nikdy nie je dosť.“ Nemám nič proti cukrovým romantickým hollywoodskym rozprávkam, ale musia byť dobré. Bohužiaľ, MICHAEL nakoniec vysokú latku preskočiť nedokázal a to napriek tomu, že jeho ústredným hrdinom je... padnutý archanjel Michael, večne chľastajúci, tancujúci a škaredo chlpatý. John Travolta si túto skvelú rolu bombasticky užíva. Bohužiaľ, nie je na plátne stále a ak aj je v scéne, hádže mu polená pod nohy priemerný scenár a nie príliš sympatické herecké obsadenie ostatných rolí (Andie MacDowellová, Robert Pastorelli, William Hurt a Bob Hoskins sú určite skvelí herci, ale tieto postavy im nepristali). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

V trenkách a cigaretou v ruce, drbajíc se v rozkroku a v lednici hledajíc plechovku s pivem. Archanděl, o kterém měli trochu jiné představy. I když v romantické komedii Nory Ephron je možné úplně všechno. S výsledkem je trochu problém v tom, že divák moc neví, o kom tvůrci vyprávějí. O Michaelově tajném poslání nebo o proměně expertky na anděly a novinářů, kteří ho provázejí? Přitom právě postava velmi dobrého Johna Travolty si bere veškeré scény pro sebe, takže ostatní nemají moc šanci zaujmout. Bez něj tempo kolísá a nic moc s tím nenadělá ani roztomilý kukuč Andie MacDowell nebo charisma Williama Hurta. I tak snímek nabídne řadu milých pasáží, a to nemyslím jen Travoltovo taneční číslo. Fajn soundtrack. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bývalý investigativní reportér Frank Quinlan, který pracuje pro chicagské bulvární noviny, dostane zvláštní dopis. Jistá paní Milbanková v něm tvrdí, že v jejím motelu bydlí anděl. Když tam Frank dorazí, společně se svm kolegou a odbornicí na nebeské posly Dorothy, jeho vzhled trojici šokuje. Najdou zde obtloustlého, špinavého, zarostlého muže s cigaretou v ruce. To má být Archanděl Michael, legendární bojovník a vůdce andělských šiků? I když je pravda, že tento zpustlík záhadně přitahuje ženy a o pravosti jeho křídel nemůže být pochyb. Poněkud nedodělaně se tahlepohádková komedie jeví v romantické linii, tam to jen tak zasviští křídly, aby se neřeklo, a pokud jde o ryzí komedii, tak tam už je výsledek lepší. Akorát dějově se film nijak nevytáhl a John Travolta je ve své kreaci neodolatelně dobrý. Převládal pocit, že film celou dobu stagnuje a neví jak dál. 60% ()

natalanka 

všechny recenze uživatele

Travolto seš dobrý. Tak takového anděla jsem si ani ve snu nepředstavovala a ejhle !!!!!, ten anděl má tak obrovské kouzlo, že se do něj téměř zamilujete. Ten pupek, ty trendy a žváro v hubě, já šla do kolen. Opravdu vázne scénář, ale ráda to odpustím už jen pro ty záběry s Michaelem. Jeho "BOJ !!!!" s býkem na pastvině. Opravdu jsem se dokonale bavila. A Travolta tady zase záááářííí. Je to prostě anděl :-)) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama