Reklama

Reklama

Washingtonský lobbista a obchodník Jack Abramoff se zapletl do obrovského korupčního skandálu, který zahrnoval i vysoce postavené státní představitele. Byl obviněn z podvodu, spiknutí, daňových úniků a uplácení politiků. Kevin Spacey září v roli atraktivního padoucha, jenž neztrácí okouzlující styl ani při té nejšpinavější akci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (75)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Svižné, právní, Washington DC, o penězích, Indiánech. Takovým věcem moc nerozumím, rozhodně je hezké vidět, jak to chodí ve světě a určitě i u nás. Takže to vemu zkrátka - hudba fajn, prostředí dobrý, herci super, a Kevin Spacey ještě lepší! ..to bodání propiskou bylo docela inspirující.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Zábavné poňatie lobbingu najvyššej úrovne. Lepšie povedané: hollywoodske spracovanie tejto témy, ktoré je v celku zábavné aj vďaka tempu, no hlavne Kevinovi Spacey-imu. Téma je zaujímavá, ale spôsob akým je nám celý film podávaný stráca na realite práve kvôli zjednodušovaniu a podľa mňa nie vhodnému výberu K.Spaceyho hereckých spolugolegov. Film je však napriek svojej odľahčenosti (a možno práve preto) pozerateľný a príjemný. [3 a pol *] ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Kevin Spacey je vynikající herec. Jack Abramoff vynikající lobista a bezesporu skvělé téma na film. Zaujal mě především konec, kdy se začalo pořádně něco dít. První dvě třetiny filmy byly jako klid před bouří. Sem z toho dost rozpačitý. Pro mě má cca 70%, ale je to dvojaké. Chvíli z toho mám dobrý pocit, jindy mi zase přijde, že byl moc zmatečný a těžko se v něm šlo vyznat. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film o lobbingu! K. Spaceyovi a B. Pepperovi (obidvaja podali skvelý výkon) nám priblíži tento život so všetkým, čo k tomu patrí. Film bol natočený na základe skutočných udalostiach. Keď je z toho aspoň polovica pravda, tak potom je to veľmi, veľmi smutné. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem ignorant okolních dění, ale o Jacku Abramoffovi jsem do shlédnutí tohoto filmu nevěděl vůbec nic. Samotný film je natočen velice poutavým způsobem a dovolím si tvrdit, že plně si jej užijete až po druhém shlédnutí. Ano podobných příběhů už bylo zfilmováno opravdu hodně, ale přesto, že se klauzulí podle skutečné události nenechávám moc ovlivnit, v tomto případě to u mě zvedlo na poutavosti. Kevin Spacey je standardně výborný a ostatní osazenstvo taky. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Casino Jack byl poslední režisérský počin George Hickenloopera, který necelé dva měsíce před uvedením filmu do kin zemřel. (Ondrus)
  • Jack Abramoff, hlavní postava příběhu, byl ve skutečnosti producentem filmu Rudý škorpion (1987), s jehož plakátem se ve filmu setkáme celkem čtyřikrát. (Ignus.cz)
  • Předobraz hlavní postavy filmu pracuje nyní v pizzerii. (Zdroj: lidovky.cz) (landsman)

Reklama

Reklama