Reklama

Reklama

Effi Briestová, svobodomyslná sedmnáctiletá dívka, se na naléhání rodičů provdala za barona von Innstettena, muže o téměř 20 let staršího, který kdysi býval obdivovatelem její matky. Domluvenou svatbou začíná Effiin stereotypní život daleko od domova. Innstetten je plně zaměstnán svou politickou kariérou a ospalé umělecké městečko Kessin na pobřeží Baltského moře nenabízí mnoho příležitostí k rozptýlení. Pak ale do města přijíždí major Crampas, jeden z armádních přátel jejího manžela, a hlavně šarmantní svůdce žen. Mezi ním a Effi se brzy rozhoří vášnivá milostná aféra a Effi konečně poznává, co je opravdová láska. Romance je oba však stojí vysokou cenu, Crampase dokonce tu nejvyšší. Effi se naopak vypořádává se všemi důsledky svých rozhodnutí a začíná novou životní kapitolu... (Česká televize)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Historické kostýmky potěší oko, ale co do dialogů, ubohost - postavy jen hledí a neříkají skoro nic, němohra téměř; a když promluví, často jakousi absurdní repliku. Navíc hlavní hrdinka...oko nepotěší. Toulky po baltském pobřeží krása, ale pustina.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Tak madam sa asi poriadne nudila, keď sa potrebovala trochu "rozptýliť" s iným mužom... a ešte bola aj poriadne naivná a hlúpa, keď nevedela, že dôkazový materiál (t.j. listy) treba vždy čo najrýchlejšie zničiť !

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama