Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný český slasher. Jde vidět, že Roman Vojkůvka si je zase o něco jistější v kramflecích, film od filmu nabírá na zkušenostech a za kamerou vyspívá. Není to jen o lepších hercích, kteří jsou tu příjemně reální a prostě živější. Je to taky o detailech. Pan režisér (kdyby jenom režisér, Roman si tu dělal v podstatě všechno sám, takže klobouk dolů) si vyhrál i u drobností jako plakáty na zdech, vlastní filmy v televizi nebo hlášky typu "My všichni jsme Kamilové". Bezva je i nečekaně vysoký bodycount a přehlídka krásných koziček. Pokud by dal někdo Vojkůvkovi peníze na další film a volnou ruku, není nejmenší pochyb o tom, že by to byla parádní podívaná. Samozřejmě i s lepším zvukem a nápaditějším kydlením dětí. ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Příliš malá cílovka v naší zemi nedává prostor pro filmy tohoto typu v dobré kvalitě. Dá se hodnotit pouze pokus, protože vše - od neherců po absurdní pointu i triky až po příšerné ozvučení, které je při sledování naprostým utrpením. Více peněz, více invence a třeba se tu něco zrodí. Ale cesta je ještě dlouhá a trnitá. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako parodie by to ještě ušlo. Jenže ono je to míněno vážně. DVD jsem koupil za 10 Kč v pošetce a přiznávám, že jsem nečekal nějaký dechberoucí zážitek. Chtěl jsem tomu dát šanci. Bohužel je to strašně amatérské, herci příšerní, vlastně celé je to příšerné a ještě zatraceně dlouhé... Než tohle vidět znovu a strávit u tohoto ,,slasheru'' pche ! dalších 97 minut, to si raději pustím 3x za sebou mnou natočené video z promoce šváry... Tenhle film potká stejný osud jako jemu podobné. Bude odvezen na chalupu, kde bude při nějaké akci s přáteli v podvečerních hodinách puštěn jako echt komedie. Jednu ránu sekerou, víc do toho DVD sekat nemá cenu. * ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přestože jsem byl na Total Detox hodně zvědavý a těšil jsem se na něj, žádná vysoká očekávání jsem neměl. Protože natočit v českých amatérských podmínkách film (natož horor), který by nebyl i přes očividnou snahu a fanouškovské nadšení místy směšný... no, řekněme, že se s takovými dílky moc často nesetkáme. V Někdo tam dole mě má rád prokázal režisér porozumění žánru, nicméně z divácké nazaujaté pozice se dalo mít k filmu mnoho výhrad. Total Detox mě však překvapil, a to velmi mile. Především nad očekávání zajímavým příběhem a velice dobrou dramaturgií. Někteří herci pořád působí značně prkenně, většina je jich však snesitelně průměrná a dva nebo tři dokonce výborní. Celý film má nadto hodně znepokojivou špinavou atmosféru, což umocňuje povedené nekompromisní finále. Mám pocit, že v amatérských podmínkách to profesionálněji ani nejde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama