foto

Miroslav Rataj

  • nar. 1943
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Konec masopustu (divadelní záznam)
Neusínej 2
2011 Policie Modrava (TV film)
Total Detox
2009 Nepolepšitelný (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)
2005 Každý den karneval (TV film)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2002 Udělení milosti se zamítá (TV film)
2000 Věc Makropulos (divadelní záznam)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1994 Bludiště (TV film)
O Nesytovi (TV film)
1988 Kamarád do deště
1985 Černá země (TV seriál)
1982 Vítr v kapse
1980 Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
1979 Smrt stopařek
1978 Radost až do rána
1975 Pláňata (TV film)
1974 Sokolovo
1966 Kdo chce zabít Jessii?
1965 Délka polibku devadesát
Finský nůž
1964 Strakatí andělé

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace