Vesmírná samota (neoficiální název)
Space Alone
Animovaný / Krátkometrážní
Řecko, 2007, 3 min
Krátkometrážní řecký snímek z vesmírného prostředí zachycuje putování zástupce vyspělé kosmické civilizace nekonečnem vesmíru za účelem nalezení další formy života. Nezbývá mu už mnoho času, je téměř na konci svého putování, když se na něj konečně usměje štěstěna a on nalézá to, co celou dobu hledal. Život. (Oukyn)
FateKEEPER
Nádherná extrakce kosmického depkaření, kterou mi někdo sprostě vyrval z palice, když jsem se nedíval. Umíral jsem blahem... i věci neobjevné a malé dokáží zasáhnout.(28.5.2012)
.skunny.
Na mé city tohle dílko nijak nefungovalo - animace mohla být lepší, hudba je trochu dotíravá a celkový dojem slabý.(2.6.2010)
SexyAjinka
Tak v jednu chvíli mé emoce tak vygradovali, že mi z toho slza ukápla. Začalo to hezky, mělo to krásný vrchol, ale ten konec..no je mi jasný, že ne vždy se je vše dokonalé od začátku až do konce.(1.4.2011)
Geri.g
(krátkometrážní) Animace povedená, filmeček je k zamyšlení a i hudba se mi líbila.(29.4.2011)
Kwaichi
Samota je vraj špecifikom všetkých "vyspelých" civilizácií. Príbeh celkovo na mňa spravil dojem, teda až na tú poslednú scénu s kopou mikročipov. Keby bola zvolená melodramatickejšia hudba, myslím, že by aj výraznejšie podčiarkla atmosféru.(21.1.2011)
markuc
Jde o příjemný filmeček a natočený velmi pěkně, až mě překvapuje, že zde má tak nízké hodnoceni.(2.9.2010)
Machrovic
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/vesmirna-samota (s českými titulky)(30.10.2011)
Handle
Dal bych tomu delší stopáž...(4.11.2011)
artas
Animácia síce zvláštna, ale hudba bola príjemná a pointu som neočakával. Možné vidieť tu: http://revver.com/video/634618/space-alone/(4.6.2009)
PauloZ
Nostalgické jak dábel, smutné, krásně animované s dokonalou hudbou.(27.5.2010)
thorewi
Musím se přiznat, že jsem to nejspíše nepochopil, neboť jsem nenašel něco jako základní princip, na kterém celý filmeček stojí, ale podle ostatních hodnocení to vypadá, že jsem asi ve stejném davu. Alespoň za průměrnou animaci a nějakou snahu dávám 3. Zhlédnout můžete zde: http://www.videacesky.cz/kratke-filmy/vesmirna-samota(22.8.2010)
greetchen
Navzdory zde docela kritickým komentářům a nižšímu hodnocení, mně se to líbilo. Animace jednoduchá, ale působivá, příběh, co má hlavu a patu a správně graduje, hudba tomu sedla jak prdel na hrnec. JO!(5.8.2011)
SallyZen
Moc pěkný příběh o kamarádství a zároveň i splnění mise. Ač má snímek tři minuty tak mě dostal hned na začátku a bavil až dokonce. Samozřejmě tomu hodně dodává i výborně vybraná hudba, která možná trochu na city hrála, ale mě to vůbec nevadilo. Bravo. 80%(15.2.2012)
Marketa0603
Lehce nepříjemná hudební vložka, ale rozhodně stojí za zkouknutí - je to krátký, tak co :) Na mě ale moc "japonský" (hlavně v animaci) s přehnanými citovými výlevy, které by se daly nádherně vyjádřit nějak jednodušeji.(23.1.2012)
Tatizz
Zomrieť šťastný a s niekým po svojom boku je asi tá najpríjemnejšia smrť. Metafora neradostnej cesty každého človeka v živote.(4.12.2011)
m3p
Samota není dobrá vec.(13.5.2010)
MDesign
Nie, teraz vážne.. a pointa?(16.12.2010)
Kervorkian
Podivná hudba, podivná animácia, podivná pointa. No a čo, veď žijeme v Podivíne.(26.5.2012)
Phoeniyx
Není to nic extra celkem obyčejné možná trochu smutné ale mohlo to být uděláno lépe a navíc animace byla špatná průměrné.(14.11.2011)
burg
Zajímavý minikraťas, hudba k tomu sedla jak prdel na hrnec. Jen jsem nějak nepobral ten konec no.(11.5.2012)