Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Za můj poměrně krátký život jsem viděl hodně komedií. Některé mně rozesmáli tak, že mi až tekly slzy. Některé byly rádoby vtipné u kterých jsem měl zase naštvaný výraz, že jsem tím ztrácel čas. Tato komedie se řadí do té první skupiny. Já, mé druhé já a Irena disponuje nesčetným množstvím vtipných scén a povedenými hláškami , které opravdu pobaví. Velkou zásluhu na tom má zcela jistě Jim Carrey, jehož pohyby a jeho ksichty, jenž dokáže dělat, nejsou snad ani možné a právě díky němu jsem se vážně moc smál. Docela mi zde sedla i roztomilá a krásná Renée Zellweger. Škoda byla Chrise Coopera, protože měl málo prostoru. Také mně zaujali dobré pisníčky. No jo, tohle se prostě bratrům Farrellyovým povedlo a to tak, že moc!!! ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když se skloubí Carrey s takovým tím úplně blbým humorem,nemůže z toho vyjít nic moc dobrého.Námět je sice celkem originální,Renée Zellweger hraje dobře a sprostí synové byli občas taky vtipní,ale já tomuhle jednoduchému humoru prostě neholduju.Na tom,že kopou a dusí krávu mi zrovna nic moc směšného nepřipadá,chvilkami to zkrátka člověka spíš znechutí a naštve.Jakoby ty fóry vymýšlelo sedmileté dítě.Škoda,že se Carrey nepouští víc do vážnějších rolí,ty jeho ksichty a gesta mi lezou vážně na nervy. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Ježiši marjá! Živej nanuk!" Jima Carreyo buď milujete, a nebo nenávidíte. Tohle je typický zástupce jeho gumového obličeje a ulítlých komedií. Já se nicméně řadím do první skupiny lidí, takže Carreyo miluju a tenhle film taky. Jim má bláznivých komedií mnoho. Tenhle se jim nijak nevymyká. Ujetý humor, přehnané scény, absurdní příběh. Vše Irena a dvojice Charlieho splněno do puntíku. Navíc tady musím vyzdvihnout i český dabing. Dejdar k tomu prostě patří a já si užívám tuhle bláznivou komedii pouze za jeho přítomnosti. Jasně, pokud takovému přiblblému humoru neholdujete, nemá smysl na tohle koukat. Máte tu sexistický humor, hloupé narážky a hlavně důležitý fakt, že Charlie je nemocný a má rozdvojenou osobnost. Přesto Jim hravě zahraje Charlieho i Hanka. Hned po dvojici Ace Ventura, miluju i tenhle film. Viděl jsem ho mockrát a i když ho teď vidím, tak se u něj skvěle pobavím. Na to, že má film skoro dvě hodiny, tak jako komedie neztrácí ani chvíli. Navíc Carrey baví spolu se svými třemi černými syny po celou jeho délku. (80 %) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Hej, vocase! Jo, s tebou mluvim! Koukej zvednout toho vajgla nebo si ho přilepim k podrážce a propasíruju ti ho prdelí až do držky!......... Scénář : Bobby Farrelly, Peter Farrelly a Mike Cerrone. Kamera : Mark Irwin. Hudba : Lee Scott. Ve filmu zazní The Offspring se songem Totalimmortal http://www.youtube.com/watch?v=ApMel9DdnLo CHYBY VE FILMU - 1 - Muž na mostě odstřelí Charliemu palec na pravé ruce, ale na konci filmu, když se líbá s Irenou, má ovázanou levou ruku. 2 - Hankovi hodinky si ve filmu dělají co chtějí. Jednou je má, jednou ne a zase jo....... CITÁT - Když mi bylo patnáct, umlátil jsem svou rodinu ve spaní kladivem. Mámu, tátu, bráchu i ségru. I když ségra nespala. To mě fakt mrzí........... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ani schizofreniky hrát nemusí, on jím sám je. Jak jinak si vysvětlit jeho bezchybné proměny ve filmech Maska, Lhář, lhář nebo tady. Samotná idea schizofrenického Carreyho a ještě k tomu policisty by vydala na deset nejrůznějších komedií a všechny by byly koukatelné, tady je však Carreyho komický um využit jen na půl a to prosím až ve třetí třetině. Do té doby sledujeme klasickou televizní komedii, které občas běží ráno ve všední dny na Nově. Renée v další špatně vybrané roli výsledku moc nepomáhá a Chris Cooper má málo prostoru, aby dokázal alespoň něco zachránit. To se však podařilo trojici černých synků, kteří zdědili neuvěřitelný intelekt po svých rodičích - ředitelích Mensy. Jejich hádka nad neutrony, protony a elektrony je tím nejvtipnějším na celém filmu, a když máte v tomto případě ke všemu v hlavní roli Jima Carreyho, tak je něco špatně. Průměr, víc se Jimovi z Ireny vytřískat nepodařilo. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 51 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Brýle, které nosí Whitey (Michael Bowman), jsou hercovy vlastní brýle, včetně malého přibližovacího skla. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama