Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo opravdu dobré.Tvrdím už dlouho,že Carrey je oficiálně cvok,taky jsem ze všeho hodně vyšinutej,ale jeho výhoda je,že emu za to platí,ale jiným lidem by leda ta dali svěrací kazajku.Pokud máte rádi ujetější humor,který se neštití skoro ničeho tak se budete náramně bavit.Jelikož já se bavil tak dávám za mě 80 % a čtyři hvězdy. ()

El Pistolero 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že stopáž je trochu přepálená, ve zbytku se ale se zdejší majoritou moc neshodnu. Tohle je podle mě dost zábavný, pohodový kus se spoustou skvělých gagů a Jimových klasicky ujetých kreací. Na rozdvojené osobnosti je Carrey machr. Renée to tady navíc moc sluší a má to i dobrý soundtrack. Jen to trochu kazí Dejdarův dabing, Tůma chybí. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO COMEDY - Humor, zde nastolený, je místy zvrhlý, nechutný, povrchní a nevkusný. Každopádně nemohu jinak, než dát kladné hodnocení a 4 hvězdičky, byť je to hrozná magořina :-) Protože od té doby, co znám Carreyho v roli policajta Charlieho, viděl jsem ho snad už 5x a pokaždé jsem se zkrátka bavil a smál. Prvních 20 minut je nejlepších a člověk se fakt pořád tlemí. Když se na place objeví Renné, vtipy už nejsou tak časté a dobré, ale každá scéna s Charlieho syny to opět pořádně nakopne. Mě osobně ti 3 černoši pokaždé rozesmáli, byť mluvili jak dlaždiči :) CZ dabing (zejména pan Dejdar) skvělé zábavě také dopomohl, takže Já, mé druhé já a Irena bude nejspíš napořád jedna z mých nejoblíbenějších ujetých komedií, co znám. 75% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey je pro takové role velmi adekvátní představitel. Jeho policista s rozdvojenou osobností, je vedle vulgárně mluvících černochů, asi tím nejvýraznějším z celého filmu. Je to taková skládačka hodně hrubozrnných gagů a obhroublý humor bratrům Farrellyovým nikdy nečinil potíže. Kdyby se film smrskl na přijatelnější stopáž, asi bych se bavil víc. Několik gagů je opravdu dobrých a jako celek by to fungovalo, kdyby se pořád jen nesázelo na to, jak co nejvíce dostat diváka do kolen gagem, který v jiných filmech dosud nebyl k vidění. Pořádná zápletka filmu citelně chyběla, ale tak to už se stejně nenapraví, tak nemá smysl nad tím bádat. Naprosto úděsný je dabing a Dejdar by už nikdy neměl dabovat, rozhodně ne Carreyho, za otřesný nehodící se hlas bych ho vystřelil z trenek. Jedině Tůma je specialistou na nepřekonatelně groteskního Carreyho. 60% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jojo, Carreyho grimasy prostě nejsou to pravé ořechové, i když se musí nechat, že svou dvojroli sehrál bravůrně! Carreyho grimasy působí jako levné vtípky a celá ta estráda pak vypadá, jakoby přehrával. S protějškem Zellwegerovou taky nebylo něco v pořádku, asi cítila, že v Jimově přitomnosti hraje jaksy druhé housle. A tak i jejich románek nemá tu jiskru, která by mezi nimi přeskočila. Slabší roadmovie s pomatencem Carreym. 40% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • Jim Carrey (Charlie) zaimprovizoval scénu, v níž jej mají jeho synové políbit. (HellFire)
  • Duševní choroba, kterou Charlie (Jim Carrey) trpí, není ve skutečnosti paranoidní schizofrenie, jak ve filmu zazní, ale disociativní porucha identity. Tyto dvě nemoci lidé často zaměňují, přestože ve skutečnosti nemají nic společného. (Ilus)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama