Reklama

Reklama

Fakta v případu pana Hollowa

(festivalový název)
  • Kanada The Facts in the Case of Mister Hollow (více)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Mysteriózní
Kanada, 2008, 6 min

Obsahy(1)

Detail fotografie môže kadečo odhaliť. Treba sa len lepšie pozerať... (*CARNIFEX*)

Recenze (31)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zase jeden zcela vysoce originální a osobitý krátkometrážní snímek. K navození té správně tajemné a ponuré atmosféry zde není vůbec zapotřebí klasický "děj." Postačí zdánlivě "obyčejná" fotografie z dávných, prachem zapadlých let a velmi zručná filmařská technologie "zoomování." Spočívající ve zkoumání a prohledávání různých nevýrazných a obyčejných objektů a prvků, které se tak skutečně zdají z prvotního pohledu být. Jen však do okamžiku, než se kamera začne přibližovat blíže a ponořovat se hlouběji do temného lesa, který postupně začne v detailech odkrývat děsivá tajemství... Celkovou atmosféru dokonale utváří skvostná hudba jakéhosi chlapíka jménem Johnny Hollow:) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Umelecky genialni! Je naprosto fascinujici jak husta atmosfera a postupne se odkyryvajici story pomoci jednotlivych detailu se da rozjet na prostoru jedine fotky. Vyborne demonicke tema, skvele zpracovani a hlavne fantasticka hudba Johnny Hollow. Takhle originalni, stylovy a dechberouci kousek se vidi malokdy, vzalo me to tak, ze jsem si to pustil hned 3x po sobe, cimz se vam dostane odmeny moznosti objevovat nove a nove detaily, ktere vam doplni zbyvajici stripky mozaiky celeho pribehu. 9/10 ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je půlnoc a chce se mi spát, ale dřív musim u linky si kafe dát.... a pak si to pustim ještě 15x, abych plně docenil ten originální nápad s námrdovou atmosférou, kterou umocňuje ta neskutečně děsivá hudba.Až mi sepnou všechny kolečka a dám si dohromady všechny detaily do finálního sepnutí, nejspíš * přihodim.Myšlenka dobrá, ale bolíííí!!! 69%. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Buď už jsem kdysi něco podobného viděl, nebo jsem viděl tohle a zapomněl na to a teď jen tuším že jsem někdy něco podobného viděl. Provedení je hodně dobré, ale relativně předvídatelné, konec jsem čekal naprosto stoprocentně, resp že něco uvidím a kde to uvidím. Osobně bych ještě uvítal tajemný obrys fotografa bez větších detailů jež by se odrážel v oku havrana. Co musím pochválit je výběr hudby, ktrá k tomu 100% sedne a dělá 60% z celkového zažitku (pro někoho možná i víc. A klidně bych si to dovedl představit i delší, nicméně to už by se vytratila ona technika jedné fotografie. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skoro až neuvěřitelná hra s detailem a tím, co to vlastně znamená se dívat na fotografii a na její jednotlivé detaily. Na první pohled se může zdát, že je to vlastně zachycení hezké momentky, ale právě ty detaily, ty tomu dávají naprosto jiný rozměr. Tady vidíte, co všechno vám může uniknout, když se díváte ne obraz jako celek, ale nikoli jako na celek složený z jednotlivých součástí. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Titulní postava pana Hollowa je pojmenován podle autora hudby Johnnyho Hollowa. (Tom_Lachtan)

Reklama

Reklama