Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halovi je devět a reverend Larson, jeho otec, umírá. Žádá syna, aby mu slíbil, že se nikdy v životě nesmíří s průměrností a najde si hezkou ženu. Když obtloustlý a málo přitažlivý Hal dospěje, navštěvuje s přítelem Mauriciem zábavní podniky, kde loví krásné ženy. Dvakrát se mu nedaří. Jeho současná přítelkyně Jill, se kterou měl jen jedno rande, mu řekne, že ji nepřitahuje. Ani v práci není povýšen, jak očekával... Když odchází od nadřízeného, setká se se známým guruem Tonym Robbinsem, který pomáhá lidem s problémy spojenými s důstojností a odvahou. Uvíznou ve výtahu a Hal mu vypráví o svých snahách získat krásnou ženu. Robbins mu řekne, že takové jednání je povrchní, a zhypnotizuje ho. Od tohoto okamžiku bude Hall hledět jen na vnitřní krásu. Mladík ztratí schopnost rozeznávat fyzický vzhled žen, ale neví o tom. Jednou se na ulici seznámí s krásnou štíhlou dívkou Rosemary. Její otec je ředitel firmy, kde Hal pracuje. Rosemary se svěří, že se přihlásila do zahraničních mírových sborů. Zatímco čeká na povolávací rozkaz, vypomáhá v dětské nemocnici. Hal stále nemůže pochopit, proč o sobě Rosemary tvrdí, že je tlustá. A také ho udivuje, kolik jídla spořádá. Rosemary nemá přítele, a když jí Hal řekne, že je štíhlá, myslí si, že se jí vysmívá. Zanedlouho pozve Rosemary Hala k sobě domů. Seznamuje se s ředitelem Stevem Shanahanem a při obědě mu nastíní své nápady, jak zlepšit činnost firmy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (259)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie pro děvčata, která si myslí, že nejsou pro kluky moc hezký a trápí je to. Ne všem klukům, záleží jen a jen na vzhledu své přítelkyně. Po prvním zhlédnutí tak 70%, po druhým trošku horší. Zajímavej nápad, kdy má Hal paranoiu, že vidí děvčata, jaké jsou uvnitř. Povrchnost, lakotu, pyšnost, to žádná dívka před ním neskryje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co oči nevidí, srdce nebolí, aneb zhypnotizovaný Jack Black hledá pod nánosem tukové tkáně vnitřní krásu.. Hrozně schizofrenní komedie, která chce tít do povrchního posuzování zevnějšku, ale sama k tomu používá povrchní prostředky. Jeden z problémů filmů bratrů Farrellyových je, že trvají v průměru asi tak o 20 minut déle, než by měly. Opravuji. Problém filmů bratrů Farrellyových je, že trvají o 100 až 115 minut déle, než by měly.. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Jacka Blacka a starší filmy bratří Farrellyových zbožňuji, ale tohle je humus vážení. Z těch moralisticky zdvihnutých prstů, co se na vás sypou po celý film, se mi udělalo nevolno a těch pár celkem dobrých vtipů můj výsledný dojem z Těžce zamilován napravit rozhodně nemohlo. Ať se herci snaží jak chtějí, tentokrát si hrají na špatném písečku....velmi špatném. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Za dobu své existence jsem zjistil, že co je pěkné na pohled zvenčí, nemusí být pěkné i uvnitř. Jack Black to ve své roli zjistil o něco později. Prostě to tak je a já to znám ze svého okolí. Nikdy bych si třeba nedokázal tak dobře pokecat s nějakou nafintěnou blondýnou, jako s normální nenáročnou holčinou. Film se mi moc líbil už po prvním shlédnutí. Já rád extrémní komedie a tahle by se právě dala zařadit mezi ně. O zábavu tu je postaráno, takže kdo se rád baví, tady neprohloupí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Lepší tři *,škoda že jsem škrt,jinak bych dal klidně i čtyři 8D.Bratři Farrellyové ubrali ze svých fekálních vtípků a natočili regulérní,skromnou,odychovou komedii.Filmu určitě přispělo i kvalitní obsazení,pár scén je opravdu povedených a téměř žádná vyloženě trapná,což je velké plus.A ikdyž je celý film vlastně protknut hlavní poučnou myšlenkou "Na kráse nezáleží",ani závěr není vyloženě Hollywoodsky trubkovitý,takže příjemná podívaná,nejen pro losery :)! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scénka. (figis20)
  • Gwyneth Paltrow v roce 2020 řekla, že lituje své role v tomto filmu, kde hrála v tzv. „fat suit“ a film nazvala „katastrofou“. (hansel97)
  • Ve scéně, kdy si Rosemary (Gwyneth Paltrow) ukrojí kus dortu na oslavu Halova (Jack Black) povýšení, si můžeme všimnout, že velikost zbývajícího dortu se s každým jiným záběrem mění. Od celé půlky až po tři čtvrtiny. (Timak)

Související novinky

Wrestler Jack Black

Wrestler Jack Black

22.11.2005

Herec Jack Black už sice za pár dní vstoupí na plátna kin jako filmař dobrodruh v očekávaném hitu King Kong, ale v současnosti již pracuje na další filmu, který jej vrací k jeho hereckým kořenům,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno