Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Jurrisek 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad jsem asi po třech odkoukaných dílech naprosto zazdil. Moderátoři citující informace od výrobce a příručku pro uživatele? Díky to si umím přečíst taky. Nesmyslná porovnání a nadšenost( jů tady je taky odkládací prostor a tu si můžete dát kelímek od kafe) v podání amatéra Merunky? A co tihle pánové předvedli na Autosalonu v ženevě 2012, tož to byl vrchol naprosté neznalosti. " A tady máme Porsche Carrera 911, auto které se vyrábí už skoro 50 let, ale za tu dobu prošlo mnoha změnami " ...v tu chvíli jsem přemýšlel jestli to opravdu myslí vážně. Ta jedna hvězda je za Profíka Šilera, který to celé zachraňuje. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Na české scéně naprosto zbytečný pořad. Kdo má rád drahá auta (případně si je i může dovolit), udělá mnohem lépe s Top Gearem nebo s šílenějším Grand Tour. Kdo reálně hledá auto (ať už na něj má nebo ne), tomu tenhle pořad nic nedá, jelikož recenze jsou vyloženě laické, nejdou nijak do hloubky, neprobíhá žádné skutečné testování. Celkově jsou hodnocení zcela neobjektivní a jakékoli testy jsou navrženy pouze tak aby zdůraznily silné stránky posuzovaných nebo spíše prezentovaných vozů ale zároveň neodhalily jejich více či méně zjevné nedostatky. Celý pořad, byť se tváří jako jakýsi magazín pro nadšence do automobilů, je ve skutečnosti jedním dlouhým reklamním cyklem, kde všechna hodnocení jsou zcela zřejmě psaná na zakázku samotných prodejců a tudíž zcela k ničemu. No a nakonec ten, kdo se chce u pořadu primárně pobavit, může Autosalon rovněž vynechat, jelikož moderátoři jsou trapní až hanba a jejich humor velice marně hledá nějakou cílovou skupinu. Uvažoval jsem nad jednou hvězdou za kdysi slibné začátky ale jelikož ty časy jsou už dávno pryč a dnes už netvoří ani 10% celkového obsahu a především podávané informace o vozech jsou neobjektivní nebo spíš, podle mě, většinou přímo zaplacený product placement bez jakékoliv přidané hodnoty, odpad! je tady zcela na místě. ()

Reklama

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Jak jednou člověk viděl Top Gear, tak už nechce nic jiného, byť by autosalon mohl být považován za více user-friendly (co si budeme povídat, většinu aut z TG si normální smrtelník nekoupí). Bohužel ale i přesto mě autosalon prostě nebaví. Update: Musím komentář upravit, protože poslední dobou se na to docela dá koukat. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdybychom byli stále za Železnou oponou a tím pádem nemohli srovnávat s přímou konkurencí tohoto publicisticko-zábavného auto-žánru, asi by se dal primácký Autosalón s přivřením obou očí zhlédnout, ovšem vedle všech těch Top Gearů či slovenské Garáže.tv a řidičské ikony jménem Rosťa Chvala se jasně ukazuje, že na Primě o autech točí jen nýmandi bez charismatu a řidičských dovedností...a hlavně ten jejich humor je maximálně trapný... ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Reklama na auta prokládaná přestávkami na reklamu. Recenze působí povrchně. Recenzenti možná byli vybráni na základě nepotismu (jako kamarádi producentů) a ne jako odborníci. Jediný Sršeň působí jako že alespoň ví, o čem mluví. Ostatní se nepouštějí do žádného vysvětlování a předávají divákovi pouze nicneříkající papírové parametry a své subjektivní dojmy a emoce. Snad všechno vždy dostane hodnocení >90%, což je dost podezřelé. Kdo se chce pobavit, tak se radši podívá na Top Gear, který má alespoň nějakou úroveň a jeho redaktoři se nechovají jako infantilní klauni. Kdo chce slyšet znalce a skutečnou kritiku, koukne na videa Martina Vaculíka na youtube. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama