Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Aress 

všechny recenze uživatele

neskutecne trapna ceska, napodobenina genialniho poradu Top Gear, coz neni ta nejvetsi slabota, nejvetsi slabota je, ze si na to najali neskutecne trapne herce, kteri neumeji ani hrat a mezi mini je jen par trapnejch dedku a ti jedini neco vedi o autech, ale jsou neskutecne a neuveritelne trapni, proc jen nezustali u normalnich recenzi aut, proc musi napodobovat nekoho ?????!!!!!! .......... ()

Deyv_1212 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza děs... parta blbů se snaží hrát si na Top Gear testují auta co už jiné pořady měli před rokem a ještě se u toho snaží být zábavní.... Nejhorší je to tlustý prase co ví o autech úplné a smradlavé h****o.... Jediný kdo to trochu zachranuje je Sršen ale ten zná jen motorky takže vlastně taky nuda ()

Reklama

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

(cerven 2014) Razantne snizuji hodnoceni z jednoho prosteho duvodu. REKLAMY. Tohle uz hranici primo s tresnym cinem znasilneni divaka, resp. vymyti mozku s nasledkem trvaleho ublizeni na zdravi. Aby cca 11min jely reklamy, a pak doslova stejnych 11min!!! program, aby naskocily opet reklamy.....WTF???? Nedivam se na televizi prave z techto zrejmych duvodu a na video nedam dopustit, ale tohle byla sila. Melo by se to jmenovat commercials salon. Pokud tohle neskutecny przneni nasich mysli Prima nezarazi, uz si to nikdo nepustim. Je mi fakt u pr...e jestli jim redakcni obedy a benzin plati Dement Block nebo jina firma, ale pomer 1:1 s reklamou je smesny i smutny zaroven. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Nejlepší součastný pořad toho to druhu u nás. Dokonce lepší než Top geer ( tuhletu snobskou zábavu která má auta až v druhém plánu a jště o nich ani pořádně nic neřekne nemusím). J.Dvořák je zde skvělý( tak jako v každé roli) předvádí luxusní auta dokonale. Předváděčky aut jsou zde dobře zrežírované. Prostě super! ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Meruňka je už značně okoukaný, místy trapný, vedle mladé moderátorky vypadá jak její taťka, spíš by se už hodil už do rádia. Čvančarová vypadá sympaticky, může být i prima ale podle mě na to nemá, to všechno mě kazí celkový dojem z tohoto převážně milionářského pořadu..Vozidla sice pěkná ale co jsem viděl, tak tzv. lidový vůz za lidové peníze tam nebyl ani jednou:-)! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama