Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je ... to nepopírám, ovšem co se komedie o ní týká, nejsem si už zdaleka tak jistá. Zbytečně se uchyluje k poněkud nechutným vtípkům pochybné úrovně - a přitom to nemá zapotřebí. Úplně by stačilo, kdyby si jen maličko namáhala tu svoji pěknou hlavinku - jsem si naprosto jistá, že by pár použitelných vkusných legrácek objevila. P.S.: Mám Tě ráda, Bene Stillere, nicméně ... nemyslím si, že by ses musel za každou cenu angažovat v každé ptákovině, která se vyskytne ve Tvém dosahu. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

I po 20 letech je drzý a vulgární humor osvěžující a řada scén i vypointování je prostě zabijácká, všichni si budou pamatovat gel na vlasy, ale film toho nabízí mnohem víc. Je zajímavé, že to dokáže při vší té drzosti zároveň fungovat jako nepatetická romantická komedie. Chválím super obsazení nejen ústřední dvojky (Keith David a Matt Dillon jsou super). Slabinou snímku je, že občas nedokáže servírovat zábavu plynule, jinak bych napálil hodnocení na plno. Vážně je doba takových komedií pryč? Škoda. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Na Mary jsem byl kdysi ještě jako zastydlý puberťák v kině a bezmezně jsem si ji zamiloval, pamatuju se, že jsem se smál jako blázen a dlouho jsem ji potom na potkání každému doporučoval. Cameron Diaz se navíc stala mojí první filmovou láskou (kteréž to místo dnes přísluší Kate Winslet), rozhodně na ní něco bylo... (a je). Dneska se sice můžu kvůli nostalgii povznést nad mnoho přízemních gagů a uznat, že herci si svoje úchylné roličky opravdu užili, ale nic naplat, není to žádné terno. Čili - je-li vám do patnácti, jděte do toho, vy ostatní klidně vyzkoušejte taky, třeba se vám to trefí do vkusu. P.S.: Slyšel jsem, že sám mistr David Lynch o tom prohlásil, že je to nejvtipnější film, jaký kdy viděl... Tak nevím :-) 60% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Haleluja!!! Konečně jsem se k této komedii dostal, jelikož mi tak nějak stále proklouzávala mezi prsty a nechával jsem si ji ujít! Čekal jsem obyčejnou romantickou komedii, která bude vyhaslá a nepřinese nic nového. Tato komedie mi možná tak přinesla skvělou zábavu a to po celých téměř 120 minut. Velká řada vtipných scén a jedna nechutná! Scéna se psem, no to jsem dlouho rozdejchával, opravdu jsem se smál nahlas! Občas jsem se dočkal nějaké té hlášky. Hlavně ve scéně se stopařem. Páradní herecké obsazení. Já osobně Cameron Diaz moc nemusím a navíc mi přijde docela ošklivá. V tomto filmu jí to ale neuvěřitelně sluší!! Ben Stiller zahrál jednu ze svých rolích, kdy představuje smolaře! Výborný a zábavný byl i Matt Dillon. Jedna z nejlepších romantických komedií, co jsem kdy viděl!!! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)
  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama