Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

To že Farrellyovci nejsou zcela psychicky zdrávi není nejmenších pochyb, ovšem s Mary udělali docela dobrý tah a tudíž vznikla poměrně slušná komedie, co nestojí jen na úchylárnách a hnusárnách všecho druhu. Scénář sám o sobě je snadno čitelný, prakticky už scénu před nějakým zlomem tušíte, že se to za chvilku zlomí. Místy se pak stává film až nudný nebo nezáživný, ale naštěstí je pak následná vtipná scéna natolik dobrá, že tu nudu před ní dokáže umazat. Ben Stiller je skvělý, dokonce si zachovává svou "vážnost" i s tím zařízením tam dole přiskřípnutým v poklopci. I když scéna s tím zařízením tam nahoře na uchu už je zas typicky úchylně přebytečná. Cameron Diaz je ovšem jako vždy kouzelně krásná, navíc se dokáže smát tak příjemně, že mi až uvadly tulipány ve váze. Něco na té Mary opravdu bude, no a za těch skoro 120 minut se dá zjistit že to je víc než jen hromada chlapů, ale taky kupa zábavy. Solidní počin úchylných bratrů. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pokud Maska představila Cameron Diaz, tak Mary ji dostala na vrchol. Nejvíce se mě líbil úvod, ve kterém se stane Benu Stillerovi jedna nepěkná nehoda. Pak se naše komedoška trošku rozmělní. Bohužel jí ubližuje vydatná stopáž. Blbý a blbější nebo Irena jsou přeci jen údernější filmy. I přesto je ovšem Mary stále hodně fajn. 70% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je ... to nepopírám, ovšem co se komedie o ní týká, nejsem si už zdaleka tak jistá. Zbytečně se uchyluje k poněkud nechutným vtípkům pochybné úrovně - a přitom to nemá zapotřebí. Úplně by stačilo, kdyby si jen maličko namáhala tu svoji pěknou hlavinku - jsem si naprosto jistá, že by pár použitelných vkusných legrácek objevila. P.S.: Mám Tě ráda, Bene Stillere, nicméně ... nemyslím si, že by ses musel za každou cenu angažovat v každé ptákovině, která se vyskytne ve Tvém dosahu. ()

senor odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit tomu, že se takový ohňostroj trapnosti mohl dostat do seznamu 1001 filmů, které musíte vidět než zemřete. Americká komediální kinematografie v troskách. Gayové, černoši, retardi, lidi s berlema, staří lidé, zuřivý naspeedovaný čoklík a hlavně neustále problematické genitálie hlavního představitele, jsou přece vždy k popukání. Not a single laugh. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Scéna s „gelem“ na vlasy se v jednu chvíli zdála nepřiměřená i samotným, jinak otrlým, režisérům filmu, kteří ji chtěli vystřihnout, ale nestalo se tak. Cameron Diaz (Mary) s ní však neměla žádný problém, takže nakonec ve filmu zůstala. (Trainspotter)
  • Při natáčení na golfovém hřišti trefil zbloudilý míček Cameron Diaz (Mary) tak nešťastně, že skončila v nemocnici s otřesem mozku. (lesumir)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama